Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 12.09.2014.
08:00
telegraf.rs A

Mislili ste da znate gde je klitoris? E pa nemate pojma

Dve trećine (65 odsto) muškaraca pohvalilo se dobrim znanjem o željama dama, ali one, njih 49 odsto, smatraju kako muškarci imaju još mnogo da nauče. Oko 50 odsto muškaraca muči se da locira G tačku, a 23 odsto ne može da pronađe klitoris. Više od 20 procenata muškaraca veruje kako se lokacija G tačke menja od žene do žene, dok ih je tri odsto iskreno reklo kako ne znaju gde se nalazi.

Neki uopšte nisu znali koje su erogene zone žene
 

Kada su u pitanju erogene zone, 33 procenta muškaraca veruje kako su one različite kod različitih žena, dok veliki procenat samouverenih muškaraca nije uopšte znao odgovor.

Pročitajte još:

* G tačka je prošlost, žene imaj novu zonu zadovoljstva

* Rušenje mitova o seksu

* Trikovi zbog kojih ćete "proključati"

Ovo istraživanje pokazalo je da je vreme da muškareci nauče osnove i otkriju žensko telo, jer je njih 75 odsto izjavilo kako bi volelo otvoreno da razgovara o tome.

Razlika je uočena i u mišljenju parova o tome da li je za postizanje orgazma kod žena najefektnije stimulisati klitoris. To smatra 39 odsto muškaraca i 42 odsto žena.

Više od 20 procenata žena složilo se sa izjavom da je ''veličina bitna'' i da je sve u penetraciji, dok je samo četiri procenta muškaraca to potvrdilo.

Takođe, muškarcima je potrebno ohrabrenje jer 37 odsto njih smatra kako njihove partnerke glume orgazam. Ali, samo je 16 odsto žena reklo da su nekada glumile orgazam ili još uvek glume. Muškarci misle i to da se žene vrlo često samozadovoljavaju, ali to nije tačno. Četvrtina žena je odgovorila kako to uopšte ne rade.

''Rezultati su veoma iznenađujući. Vidi se da postoji nedostatak komunikacije između dva pola i velika razlika u tome šta muškarci i žene misle. Ženska seksualnost je kompleksnija nego što mislimo i muškarci to još ne shvataj'', rekao je portparol francuske kompanije Soft Paris koji je radio istraživanje.

Cilj ovog istraživanje je poboljšanje komunikacija između suprotnih polova o ovim temama i unapređenje seksualnog života parova.

POVEZANE VESTI

Petak 12.09.2014. 10:42
Kladim se da i ovi sto su ovo napisali nemaju blage veze sa zivotom. Klitoris i G tacka i sve ostale zajebancije se nalaze samo u glavi. Kad u glavi nemas nista mozes da sviras kurcu nista ti ne pomaze pa masiraj ti celu ABCD-u i klitoris i erogene zone. Kad je doticna hladna mozes je jebati. Eto kratko i jasno!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online