Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 01.12.2013.
08:00
tportal.hr, telegraf.rs A

Ovi muškarci su katastrofa u krevetu

Baš kao što muškarci očekuju od žene da u krevetu ne bude “drvena Marija”, tako i dame očekuju od muškaraca razne trikove iz rukava. Muškarac mora da zna i ume ženu da zgrabi, poljubi, svuče, baci na krevet i seksualno zadovolji. Međutim, nemaju svi tu zavodničku moć. Štaviše, mnogi greše i padaju na raznim ispitima, a da toga nisu ni svesni.

Foto: Ilustracija
 

Kako bi vam pomogle, žene su odlučile da progovore i podele sa vama nekoliko stvari koje istinski ne podnose u krevetu. Izbegavajte ove stvari i bićete stepenicu više, bliži slici savršenog ljubavnika.

Draga, jesi za seks?

Nema ničeg seksi u traženju dozvole0 za seks, kao ni u muškarcu koji pribegava takvoj taktici. Dobar ljubavnik zna ženi suptilno da da do znanja da želi seks i zna kako da je uzbudi kako bi i ona bila u jednakom raspoloženju. Malo pravih dodira i pogleda dovoljno je za buđenje libida i jednoj i drugoj strani.

Nikakva vrsta preteranog glumatanja u stilu aktera filmova za odrasle u krevetu ne prolazi. Ženama su dosadni muškarci koji su u stvarnom životu nežni i pristojni, a u krevetu glumataju najveću zvezdu pornića. Najbolje je biti svoj. To, naravno, ne znači da prihvatite osrednjost. Upornost i rad na promenama uvek se isplati, ali bez glumljenja nečega što jednostavno niste.

Spavaća soba jedino je mesto za seks. Stvarno?

Ako partnerka tačno zna gde se koji detalj nalazi u vašoj sobi, u velikom ste problemu. Ali ne brinite. Jednostavno promenite lokaciju. Odvedite je pod tuš, u kuhinju, u podrum… Vodite ljubav u kući i van nje, upotrebite maštu. Žene vole uzbuđenje koje ide uz takvo ponašanje.

Siromašan rečnik

Žene ne vole kada muškarci tokom seksa ponavljaju jedne te iste reči. To čak može da bude mnogo gore od tišine. Uživanje se može pokazati na mnogo različitih načina, a dobri ljubavnici znaju lepo da govore u krevetu. I da, mnoge žene tokom seksa vole da pričaju tokom seksa jer ih to pali. Udovoljite im.

Samo još jedan seks u nizu…

Nijedna žena ne želi da se tretira kao lutka na naduvavanje. I nijedna žena ne želi seks bez strasti. To, dakako, ne znači da svaki seks treba da bude kao veliki prasak i stvaranje svemira, ali treba da bude takav da žena oseti da je željena i voljena. Vodite ljubav s njom kao da je jedina na svetu i tu i tamo priredite joj neko seksualno iznenađenje. U protivnom, utehu od mehaničkog seksa žena bi mogla da potraži kod drugog muškarca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online