Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 08.06.2013.
08:00
cosmopolitan.rs A

Potezi nogama koji će vas oboje zapaliti

Iskoristite noge u krevetu na najbolji mogući način! Uživanje zagarantovano!

Nemojte da ležite kao po kazni! Angažujte noge, npr.
 

Super raširene makaze

U pozi makaza, umesto da jednostavno pustite da vaše noge leže preko njegovih, podignite gornju nogu i pridržite je rukama. Tako ćete raširiti i učiniti osetljivijom V-zonu i intenzivnije ćete osetiti sve što on radi.


Seksi stisak

Kada je on gore, skupite noge tako da namestite da njegov penis tačno dodiruje vaš klitoris.


Koleno u vis

Podigni jedno koleno na grudi tokom misionarske poze i tako mu pomozite da pogodi vašu g-tačku. Eksperimentišite sa jednom nogom, a onda i sa drugom da biste aktivirali različite nervne završetke.


Seksi most

Lezite na leđa, spustite stopala na krevet i podignite kukove tako da budete u pozi mosta pre nego što uđe u vas. Ova poza proširuje obim vaših pokreta pa možete da ga usmeravate kako god poželite.

Još jedan zanimljiv obrt: Postavite svoje telo tako da vam je glava okrenuta ka kraju kreveta, a noge stavite na uzglavlje ili ih naslonite na zid iza kreveta i tako se podignite u most.
 

On je uhvaćen

Unesite više užitka u seks dok stojite uza zid tako što ćeš provući jednu nogu oko njegove butine. To će vam pomoći da ga preciznije usmerite na svoju g-tačku.

Seksi, zar ne?

Ples u krilu

Ovo je popularna tehnika igranja u krilu zbog efekta trenja koji će ga raspametiti. Postavite ga da sedne na stolicu, gledajte ga u lice i postavite svoje ruke na naslon stolice. Opkoračite jednu njegovu nogu trljajući njegovu unutrašnju stranu butine svojom.

Raširite ih

U pozi kučeta, raširite što više noge i priuštite mu odličnan pogled i poboljšani osećaj.


Otvoreni poziv

Jednostavan čin širenja nogu dok on gleda može biti veoma moćan - samo uhvatite njegov pogled, a onda polako raširite noge. Čak i ako to radite kada ste potpuno obučeni, to je seksi signal koji će ga potpuno privući.


Prekrstite noge

Lezite na leđa i podignite kolena na grudi i onda prekrstite noge u člancima. Kada uđe u vas, pritisnite stopalima njegove grudi. To stvara mnogo prisniji osećaj.


S&M igre

Skupite čvrsto noge pre nego što uđe u vas i naterajte ga da ih razdvoji da biste u njemu stvorili osećaj kako vas mora imati odmah.


Ledeno-vruće

Kada je vreo letnji dan, stanite ispred njega u kupaćem kostimu ili kratkom šorcu i polako povlačite kockicu leda od članka prema gore puštajući da se topi i kaplje po vama.


Leptir

Sedite na stolicu i raširite noge tako što ćete ih staviti na naslone za ruku pre nego što uđe u vas.


Pop zvezda

Staro ali dobro: stavite svoje noge na njegova ramena kada je on gore. Položaj velikih stimulacija za vas jer omogućava da njegov penis ceo uđe u vas, a njemu će se veoma svideti pritisak vaših butina o njegove grudi.


Poziv na seks

Kada je baš krenuo u misionarsku pozu, obgrlite ga nogama i pritisnite petama njegovu zadnjicu. Ne samo što će to omogućiti da uđe dublje u vas već će i aktivirati mnoštvo nerava u njegovoj zadnjici. Takođe angažovanje vaših mišića nogu povećava osećaj na unutrašnjoj strani butina i na kukovima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online