Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.05.2013.
08:00
S media A

Muškarci se najviše stide...

Skoro da ne postoji žena koja se ne bori bar s jednim kompleksom i koji joj je glavna preokupacija, ali ni muškarci nisu oslobođeni ovog tereta.

Vidiš, za mene je Ron Džeremi ''mala maca''

Oko ovih osam stvari muškarci najčešće lažu:

1. O MASTURBACIJI
Šta god vi mislili o svom partneru morate biti svesni kako 99,9 posto muškaraca redovno masturbira. Ako vam se to ne sviđa bolje nemojte ništa ni da pitate.

2. O VELIČINI POLNOG ORGANA
Ovo područje stvarno nije potrebno objašnjavati jer je od pamtiveka veličina njihovog ponosa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalitet što može potvrditi veliki broj žena nećemo ulaziti u detalje, jer štogod žene rekle oni će tvrditi suprotno.

3. O SEKSUALNOM ISKUSTVU
Seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama prošunja i pokoja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno takmiče.

4. O TEŽINI
Težina je svakako nešto o čemu ne želi da priča većina žena, a ako je to potrebno bez ikakve griže savesti će izreći laž. Slično je i s muškarcima, ali u oba smera. Istraživanja su pokazala kako će sebi 60 posto muškaraca skinuti, a 40 posto dodati kilograme, u zavisnosti od kompleksa mršavosti ili debljine.

5. O KOZMETICI I NEZI
Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože te sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina muškaraca će rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

6. O PRIMANJIMA
Automobili i novac san su skoro svakog muškarca. U današnje vreme kada je spoljašnji izgled privlačniji od one prave unutrašnje lepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

7. O VISINI
Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama, pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

8. O GODINAMA
I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili devojku lažu da su bar pet godina stariji nego što stvarno jesu, tokom godina situacija počinje da se menja, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online