Nedelja 26. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 30.01.2013.
08:00
tportal, Vestionline A

Muške seksi tajne

Poslednjih godina preovlađuje uverenje da su muškarci mnogo jednostavnija bića od žena, posebno kada je o seksu reč. Da li je to zaista baš tako? Ako je suditi prema izjavama muškaraca, baš i nije. Vrlo često i oni se žale da ih žene ne razumeju dovoljno dobro. Donosimo vam nekoliko stvari koje bi oni voleli da žene znaju o njima.

Vole pohvale i cene "seks radi seksa"
 

"Volimo pohvalu"
Muškarci vole da čuju komplimente na svoj račun, a posebno im gode komplimenti na račun njihovih seksualnih sposobnosti. Baš kao i ženama, i muškarcima vrlo često nedostaje samopouzdanje. Mnogi od njih u istraživanjima su otkrili da vole pohvale jer dobro reaguju na njih. Tačnije, jača im libido, ali i samopouzdanje. Jednako su osetljivi i na vlastiti izgled, pa im puno znači kada ih pohvalite da dobro izgledaju.


"Bojimo se intimnosti"
Muškarci su priznali da se boje intimnosti, ali ne na način na koji žene misle da se toga boje. Kao dečaci, muškarci normalno iskazuju svoje emocije, ali kako odrastaju, društvo ih prisiljava na potiskivanje i sakrivanje emocija. Nakon godina takvog ponašanja, normalno je da se onda teško otvaraju u vezi i stvara se utisak da se boje intimnosti i obaveza. Kod nekih muškaraca to zaista i jeste slučaj, ali kod većine ipak je reč o strahu od osude društva i navale emocija.

"Cenimo kad je seks samo seks"

Kako objašnjavaju seksolozi, muškarcima ponekada treba samo sirovi seks bez neke preterane romantike. Voleli bi da to shvate žene i da ne doživljavaju to kao ponižavanje jer sirovi seks samo je jedan od oblika uživanja za njih i nema nikakvo drugo značenje. Zato i vole jako kad i žene uživaju u seksu radi seksa.

Iznenadite ga tokom seksa...pričajte mu (može o svemu osim o problemima)

"Penis nije naša jedina erogena zona"

Mnoge žene misle da muškarce pali isključivo dodirivanje penisa. To naravno nije istina. Muškarci nikad neće to ženi reći otvoreno jer se boje da će ih to oterati od njih. Ako žene žele da poboljšaju svoje seksualne veštine, onda moraju da ovladaju i drugim erogenim zonama. Čisto da zapamtite, te druge zone su grudi, zadnjica, testisti, vrat, uši, čak i ruke s unutrašnje strane…

"Volimo kad govorite"

Nekoliko je istraživanja pokazalo – muškarci obožavaju kad žene govore u seksu! Kako su sami pojasnili, to ne stimuliše samo njihove uši nego i ostale strateški važne delove tela. Žene toga nisu preterano svesne, ali ženski glas, posebno šaputanje, jako uzbuđuje muškarce. A još ako pogode s pravim rečima, njihovom uzbuđenju neće biti kraja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online