Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.11.2012.
08:00
intimatemedicine.com.hr A

Horoskopom do boljeg seksa

Kako zavesti devicu? Ili “nabiti“ rogove ovnu? Hoćete li da “smuvate“ ribe? Otkrijte, u stvari, kako da poboljšate seksualni život služeći se horoskopom...

Uz malo bolje poznavanje horoskopa - svi će uživati
 


Ovan (21. mart - 20. april)

Stavite mu na znanje da ga obožavate, nikada nemojte da mu naređujete, ali nemojte ni s njime ne slažite u svemu - to mu je vrlo dosadno. Vole da dominiraju, seks s ovnom često može da bude grub, brz i vrlo uzbudljiv. Seksualno ga razbudite masažom glave i grickanjem ušnih resica.


Bik (21. april - 21. maj)

Kod bika je dobro uvažiti staru narodnu izreku - da ljubav ide preko stomaka. S njime treba da budete duhoviti i strpljivi. Isplatiće vam se, jer bikovi su strastveni i izdržljivi ljubavnici, ali im nedostaje inovativnost. Ljubljenje u vrat će ih izludeti, kao što bi ih izludela i crvena krpa pred očima...


Blizanci (22. maj - 21. jun)

Blizanci vole da razgovaraju i oduševe se ako im proširite horizonte. Vole da eksperimentišu i nisu sramežljivi. Uhvatite ih za dlanove i ruke, momcima sisajte prste, a devojkama ljubite dlanove, kao da su princeze.


Rak (22. jun - 22. jul)

Ako im delite komplimente, pazite da budete iskreni i inovativni, jer u će vas u suprotnom odmah pročitati. Usadite im osećaj poverenja i dozvolite im da vam pomognu. Nežan seks sa rakovima će uključiti sva čula, ali nemojte da očekujete nikakve posebne novine. Uzbudićete ih milovanjem grudi, odnosno grudnog koša.


Lav (23. jul - 23. avgust)

Lavovi se pale na divljenje i komplimente, pa i kada nisu sasvim iskreni. Vrlo su osećajni i strastveni ljubavnici, a nadasve cene poznatu teritoriju, jer su na njoj najbolji. “Razneće“ ih masaža ili grebuckanje leđa.


Devica (24. avgust - 22. septembar)

Devicama su potrebni partneri koji će ih intelektualno stimulisati. Vrlo retko se odlučuju za avanture, a u dugotrajnim vezama seks sa devicama (horoskopskim, valjda vam je to do sada jasno) svaki put je sve bolji i bolji. Prilično su konvencionalne i u seksu ne vole neočekivane situacije. Stomak im je glavna erogena zona.


Vaga (23. septembar - 23. oktobar)

Vage ćete da očarate ako im dozvolite da govore same o sebi. Vagu nije teško osvojiti ako prema njoj budete iskreni i zabavni. Najosetljiviji deo tela im je donji deo leđa i zadnjica. Ovo saznanje iskoristite dok plešete (donji deo leđa), a kasnije i kada krenete na intimnije zahvate (zadnjica). Seks će vam biti očaravajuće iskustvo, kao da gledate film. Najzad, vage su vrlo domišljati ljubavnici.


Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Nemojte da pokušate da ih kontrolišete, ali nemojte da budeti ni mlitavi, jer oni vole snažne ljude. Seks sa škorpijama intenzivno je i strasno iskustvo, vrlo su izdržljive i spremne da ispunjavanju svakakve maštarije. Genitalije su, naravno, erogene zone - bez obzira na zodijačka obeležja, ali kod škorpija one su nešto osetljivije.


Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Kako biste ih privukli morate da sačuvate emocionalnu suzdržanost. Lako ćete ih pozvati na sastanak, ali teško ući u vezu. A i kada ih uvučete u nju, morate da budete spremni na to da ćete morati da ih delite. Oni su kraljevi avantura, vole da istražuju - seks u prirodi i slične pikanterije se podrazumevaju. Nisu za konzervativne partnere. Posvetite se njihovim bedrima, uopštee unutrašnjim delovima tela.


Jarac (22. decembar - 20. januar)

Vole da razgovaraju o ozbiljnim temama i potreban im je neko ko će ih dobro nasmejati. Nikada nemojte da kasnite na sastanak! Vrlo su izdržljivi ljubavnici, mogli bi da vode ljubav celu noć, a onda još malo. Dobri su u onome što rade, ali nemaju stvaralačku žicu. Očarajte ih milovanjem nogu, a iznenadite posvećivanjem pažnje kolenima.


Vodolija (21. januar - 18. februar)

Da biste “smuvali“ vodoliju nužna vam je dobra komunikacija i fleksibilnost. Erogene su mu zone gležnjevi i listovi. Masirajte mu ih ili mu ih jednostavno vežite! Seksualno su kreativni. Seks doživljavaju kao zabavu i vole “okidanje“ na brzinu.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe možete da očarate razgovorom o okultnom i o duhovnosti. Njima treba pozitivan partner, koji će im udeljivati komplimente. Raspametće ih masaža stopala, jer ona su njihova glavna erogena zona. Vole erotske igrice, glumljenje uloga i tome slično.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online