Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.08.2016.
02:30
Vestionline, mondo.rs A

Neki to vole grubo, a vi?

Kako se u vaš krevet ne bi uvukla monotonija, važno je da vašu vezu začinite malim "nestašlucima". Jedan od njih je malo grublji seks, koga često potajno priželjkuju i muškarci i devojke. Ukoliko želite da isprobate tu varijantu, evo saveta koji će vam pomoći da oboje maksimalno uživate.

wallpino.com
Ako verujete svom partneru, i spremni ste za malo grublju akciju, kažite mu šta želite i uživajte

Recite mu tačno šta želite

Budite veoma precizni, ne samo da će razgovor o seksu biti uvod u predigru, već ćete tako biti sigurni da ćete dobiti tačno ono što vas uzbuđuje. "Želim da me šljepneš po guzi" je veoma konkretno, i ne ostavlja prostor za pogrešno tumačenje po pitanju jačine ili mesta. Da biste povećali uzbuđenje, ali i utvrdili "gradivo", šapnite mu to i naterajte ga da ponovi šta će vam raditi.

Pokažite mu

Malo ko neće razumeti šta se od njega očekuje ako izvadite kravatu ili neku drugu traku pogodnu za vezivanje, legnete sa rukama iznad glave i zavodljivo mu se nasmešite.

Ponesite sve što vam treba

Da ne biste došli u smešnu ili neprijatnu situaciju, postarajte se da kod sebe imate ono što želite da iskoristite. Ne želite da shvatite da ste oboje raspoloženi za vezivanje, a imate na raspolaganju samo kravatu koja mu je potrebna sutra za važan sastanak, ili grubi konopac. Dobra priprema je pola posla!

Niste sigurni gde da počnete?

Uobičajeni uvodi u malo grublji seks su kada vas neko "spenkuje", odnosno šljepka po guzi, vuče za kosu, vezuje vam oči ili ruke i noge. Ako verujete svom partneru, nema potrebe za strahom, ali i ovde budite precizni šta tačno želite. Podsetićemo vas, "šljepni me" i "udari me" ne znače isto. Ako je vezivanje ono što vas pali, najpre pokušajte sa najnežnijim metodama, odnosno mekim trakama kao što su marame, kravate, pojasevi… Ako vam se dopadne, uvek možete da pređete na nešto jače, barem nećete slučajno zaraditi modrice ili vidljiva oštećenja kože.

Jasno postavite granice

Oboje ste spremni za uzbudljiv seksualni odnos, ne neprijatnost, bol ili svađu ako vas neko prejako tresne po guzi jer vas nije dobro razumeo. Oboje snosite odgovornost i za jasno utvrđivanje i poštovanje granica, za maksimalno obostrano zadovoljstvo. Nemojte pristajati ni na šta što vam se čini kao da je previše opasno ili bolno - cilj je da uživate, ne da se bojite ili istraumirate.

Uputite ga

Ako je vaš partner previše pažljiv, pa niste ni osetili da je nešto pokušao da uradi, slobodno mu recite. Ispričajte mu sve što želite da vam radi u krevetu, da li bi nešto trebalo da bude jače, duže, dublje… Vaš partner će se možda plašiti da vas ne povredi, a možete da mu pomognete tako što ćete uzeti njegovu ruku i pokazati mu jačinu koja vam odgovara.

Pitajte, pa uzvratite

Možda će vašem partneru biti dovoljno da vam veže oči tokom "dogi stajla", ali možda bi i sam voleo da su mu vezane oči tokom oralnog seksa, ili da ga šljepite po guzi dok je on gore. Proverite, probajte i - uživajte!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online