Nedelja 6. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 07.11.2012.
08:00
cosmopolitan.rs A

Vreli seks potezi za kojima on žudi

Vaš seksualni život je sigurno već za desetku, ali ovi trikovi je će svemu tome dodati i jedan plus…

Iznenadite ga...više puta na više načina
 

1. Znate ono kad on ponekad prespava kod vas da biste gledali filmove? Iznenadite ga - neka to bude veče porno filmova.

2. Masirajte mu muškost svojim najsvilenkastijim gaćicama. I s vremena na vreme primaknite usne i dunite tako da se kroz taj glatki, senzualni materijal oseti vaš dah.

3. Vrhovima prstiju gnječite njegovu guzu dok mu pružate oralne užitke.

4. Dok oboje odmarate kod kuće, idite u drugu sobu i nazovite ga na mobilni. Izludite ga prljavim rečima… a onda se pojavite na vratima i sprovedite reči u delo.

5. Neka vam vaš dragi prisloni penis uz V zonu. Protrljajte se o njega par puta gore-dole, tako da oseti koliko ste vlažne i želite ga.

6. Jedne noći mu eksplicitno i detaljno ispričajte šta vam je najseksepilnija stvar koju vam je on ikada uradio i koliko vas je to uzbudilo.

7. Neka vas, dok se posle tuširanja naginjete iznad kade, uzme otpozadi, dok sve to posmatrate u zamagljenom ogledalu.

8. Dok se vraćate kolima sa večernjeg izlaska, uzmite njegovu ruku i stavite je između svojih nogu, dopuštajući mu da se igra sa vama tokom celog puta kući. Što više budete kao ćaskale i pravile se kao da se ništa ne dešava, više ćete ga uzbuditi.

9. Pustite ga da svrši po vašem telu. Znamo da mislite da je to gadno, ali ne možete ni da zamislite koliko to njega uzbuđuje.

10. Jedne večeri dok večerate sa prijateljima, krišom spustite mobilni sa fotoaparatom između svojih nogu, škljocnite i pošaljite mu fotku na mobilni. Kada pre dezerta bude ugledao poruku, umalo se neće onesvestiti od želje.

11. Častite ga oralnim seksom dok sedi. Voleće da gleda dok mu pružate toliko zadovoljstvo.

12. Neposredno pred vrhunac, kada žudite za čvrstim stiskom, obuhvatite mu šakama penis i zavrćite u suprotnim pravcima.

13. Probudite se 15 minuta pre njega kako bi kada otvori oči imao priliku da vidi kako oblačite gaćice i spremate se za posao.

14. Tokom cele akcije upućujte ga koliko ste blizu orgazma, kako bi tačno znao kada će osetiti pulsiranje oko svoje muškosti i kako vam se celo telo grči.

15. Ližite ga duž onih preponskih linija gde mu se noge spajaju sa telom (ali ne dopustite da vam jezik ode dalje). Ovo je samo po sebi neviđeno vruća zona.

16. Mnogi momci često znaju da pretvore seks u sprint do finalnog "velikog praska“. Ali ako maksimalno usporite stvari, on će moći da oseti svaki najlaganiji dodir kože i jezika.

17. Pustite ga da gleda kako se "igrate sa sobom“... otpozadi.

18. Obucite prozirne čarape sa podvezicama, stanite samo u tome iznad njega i dopustite da srola jednu po jednu.

19. Pustite da klizi svojim "mališom“ između vaših guzova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online