Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 11.02.2014.
08:00
cosmopolitan.rs A

Trikovi zbog kojih ćete "proključati"

Da li ste ikada napravili listu seksi poza, tj. zadovoljstva koje morate sebi da priuštite? Niste? Onda je krajnje vreme da popišete želje koje se tiču pohotnog, ludog seksa! Jednom kada ih zapišete, imaćete “slatku” obavezu da sve te želje i ispunite. Zapišite (pa probajte) neke od ovih 10 poza, situacija ili seksi pokreta.

Napravite spisak zadovoljstava i krenite u realizaciju
 

Gore-dole poza

Ova poza može prilično da posrami "tverkovanje". Ekspert za seks, Liza Svit koja je napisala knjigu 365 seksi poza, predlaže da se sagnete i stavite ruke na pod, ostavljajući zadnjicu podignutu. Muškarac treba da stane iza vas i raširi noge, držeći ruke na kukovima. Kada prodre u vas, kontrolišite brzinu pokreta gore-dole tako što ćete polako pomerati prste na stopalima pomerajući zadnjicu ka njegovim preponama.

Ključ zadovoljstva je u uglu koji stimuliše G tačku, pružajući vašem klitorisu kompletan užitak.


Seks nakon kratke serije kardio vežbi

Najnovije istraživanje je pokazalo da žene uživaju u seksu čak 150 odsto više nakon 20 minuta intenzivnih kardio vežbi, ali da adrenalin popušta posle pola sata. Zato, čim dođete kući iskoristite priliku i odvedite partnera pod tuš na jedan brz seks. Okrenite se jedno ka drugom, vaša leđa nek budu naslonjena na zid od tuš kabine, s podignutom jednom nogom.

- On može da vam drži koleno u pregibu svog lakta što će vas dovoljno otvoriti da prodre dovoljno duboko u vas izazivajući vaš klitoris, izjavila je Svitova.

Za što bolji užitak preporuka je da muškarac pravi blage krugove bokovima, umesto da se posluži guranjem.


Pružite mu ledeno oralno zadovoljstvo

Umesto standardne oralne serije, držite u rukama led istovremeno igrajući se ledom u ustima, dok vas on čeka nesvestan šta mu spremate. Potom mu dajte oralan seks kako mu inače i dajete “vozeći” led gore-delo po njegovom penisu s jezikom. Kompletan osećaj najviše sliči skoku iza saune u bazen.

Zamračite sve

Stavite traku preko očiju. Ona će vam pomoći da isključite sve oko vas i fokusirate se na pokrete, na seks i vaše telo. Na taj način ćete svaki minut proživeti intenzivnije.


Seks pod pritiskom vode

Voda posebno može da utiče na orgazam pošto jak pritisak vode prilično stimuliše klitoris, pružajući nam senzacionalan osećaj sličan onom koji mogu da izazovu njegove ruke ili usta, samo što je još intenzivniji, dublji, uzbudljiviji. Da biste ovu vrstu uživanja najbolje je da legnete na leđa u tuš kabini ili kadi raširenih nogu tako da vam je vagina tačno ispod slavine.

Gledajte zajedno filmove erotskog sadržaja koji vas uzbuđuju

Umesto da surfujete internetom, iznajmite neki erotski film koji će povećati libido kod oboje! Najnovija studija je pokazala da muškarci više vole same scene seksa, dok žene uzbuđuje erotska priča koja oblikunje atmosferu. Ako su vam pornografski filmovi previše, pogledajte mainstream filmove poput "Divlje orhideje" i "Boje noći" koji imaju dovoljno eksplicitnih scena, ali i dozu romantike koju žene vole da vide.

Iznenadite novim pozama

Uskočite u krevet i za promenu probajte poze koje su totalno drugačije od onih koje volite. Ako nikada niste praktikovali predigru i uglavnom se sve svodilo na brz ulazak, nekoliko poljubaca i milovanja, vreme je da shvatite kako seks može da bude daleko uzbudljiviji, zanimljiviji od male razonode pred spavanje. Probajte predigru, i čim uđe u vas polako ga vodite različitim pokretima od orgazma. Kako biste se prepustima svim čarima seksa, probajte tantrični seks koji vam garantuje jedinstveno seksualno uživanje.

Ispunite jedno drugom fantaziju

Voleli biste da otkrijete koje su njegove/njene fantazije? Evo prilike. Uzmite olovku, flašu vina, sedite i zapišite, svako svoje želje na papir pa ih uporedite! Potom izaberite jednu koju ćete to veče da probate. Ukoliko zajedno pričate o tome, to može da bude prilično hot pogotovo ako ćete da probate vašu ili njegovu fantaziju. S druge strane, super je ako se uopšte ne podudarate jer to znači da ste vašu listu seksi poza duplirali!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online