Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.09.2012.
08:00
lepotaizdravlje.rs A

Kako nas seks podmlađuje

Žene provode sate i sate pred ogledalom i troše poprilične svote novca na kozmetičke proizvode kako bi bile lepše i izgledale mlađe. Ipak, taja mladolikosti i lepote krije se i u krevetu. Evo zašto treba da se prepustite strasti i kako nas seks čini mlađim i lepšim.

Zaključak može biti i da seks štedi novac... za kremice, antiride, vežbanje, šminku, preparate za kosu, kavitaciju... i ostala čuda industrije lepote
 

Prirodna šminka - Seks je poput "prirodne šminke", koja uz to traje satima. Posle njega, vaše usne će dobiti izazovan crveni sjaj, a koža će blistati. Seksualno uzbuđenje uzrokuje bolji protok krvi kroz organizam, što rezultira rumenim izgledom i sjajnom kožom, a ovaj efekat može da potraje i nekoliko sati, ponekad duže nego "obična" šminka.

Brisanje bora - Osim izlaganja suncu, glavni uzrok nastanka bora su arterije. Pojačan protok krvi, koji, između ostalog, izaziva seks, koži osigurava kiseonik i hranjive materije, što sprečava nastanak bora.

Seksi pokreti - Opšte je poznato da je samopouzdanje jedna od najseksi stvari koje žena može da ima, a dobar seks svakoj ženi daje dodatnu dozu samopouzdanja. Posle uživanja u seksu žene hodaju još ženstvenije, a pokreti su im senzualniji - glavu drže uspravno gore, a bokovi im se zanosno njišu, a upravo to izluđuje muškarce.

Lepša i zdravija kosa - Seks pridonosi i zdravlju kose. Svaki folikul vlasi ima krvni sud, a protok krvi je jedan od najvažnijih činilaca spoljašnjeg i unutrašnjeg zdravlja. Naime, pojačan protok kravi znači više hranjivih materija za kosu. Osim toga, razne poze i izvijanje u krevetu kosi će dati neviđeni volumen.

Više seksa, manje brige - Ni jedna krema protiv bora ne može tako blagotvorno da utiče na kožu kao što može seks. Seks je najbolji način da se rešite stresa. Redovan seks kumuliše umirujuće efekte pa će osećaj stresa biti znatno manji, a samim time i njegovi učinci.

Veće grudi - Tokom seksa vaše obline će još više doći do izražaja, posebno grudi koje će se povećati. Tokom seksa grudi se povećavaju za čak 25 odsto.

Seks kao vežba - Seks može biti prava kardio vežba. Naučno gledajući, seks je fizička aktivnost koja ima jednake efekte kao i odlazak na zumbu, a što više "vežbate", efekti će biti vidljiviji.

Fontana mladosti - Ako žena ima redovan seks, vrlo lako može izgledati dve do osam godina mlađe nego što zaista jeste, kažu stručnjaci i dodaju da seks smanjuje rizik od bolesti srca, raka i mnogih drugih oboljenja, poput depresije ili promena raspoloženja.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online