Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 16.06.2012.
08:00
Cosmopolitan.rs A

Kako da napravite svoj lični seks snimak

Paris Hilton, Kim Kardašian, Severina i slične gospođice, postale su internet senzacije zahvaljujući svojim seks snimcima. Naravno, one treba da vam budu primer za – šta ne treba raditi, jer koliko god je uzbudljivo snimati ovakve scene, uvek postoji mogućnost da će u nekom trenutku vaš lični XXX snimak videti neko ko ne terba!

Probajte da budete ovako profesionalni
 

Zato, ukoliko zaista želite da uradite to na pravi način – a to znači da se odlično zabavite sa svojim dragim i sačuvate svoju intimu za sebe – poslušate naše savete koji slede!


Oprema

Najvažnija stvar kada pravite seks snimak je čime ćete ga snimiti. Mobilni telefoni, web kamere, obične kamere su popularni izbori, ali važno je da zapamtite da to treba da bude vaš uređaj za snimanje. Na taj način ćete imati potpunu kontrolu nad tim ko će moći da vidi vašu intimu.


Premotajte na početak!

Pravljenje seks snimka je zanimljivo, ali i gledanje može biti veoma vrelo. Upozorenje: Gledanje sebe u scenama seksa može biti veoma čudno iskustvo! Dogovorite se sa partnerom da kada završite sa snimanjem, odgledate snimak i zatim ga izbrišete. Ovo pravilo vam omogućava da se zabavite i to bez rizika, tako da imate slobodu da radite šta god želite tokom snimanja.


Poverenje

Ovo se nekako podrazumeva, ali svakako moramo da vas podsetimo! Pre snimanja, porazgovarajte sa partnerom o tome šta vam se dopada, a šta ne. Ne zaboravite da je ovaj snimak napravljen isključivo za vaše oči.


Vi budite kamerman

Velika greška koju poznate ličnosti prave je da poriču da je u pitanju njihov seks snimak, kada im se jasno vidi lice. Kako biste izbegli ovu situaciju, možete vi da budete iza kamere i preuzmete kontrolu! Njemu će ovo biti veoma uzbudljivo, a vaše lice će ostati skriveno!


Igrajte uloge

Ukoliko ste malo uplašeni povodom snimanja scena seksa (a treba da budete 100% sigurni da to želite da uradite) zašto ne biste to uradili pod maskama? Obucite se kao neki lik. Biće vam lakše da se opustite kada se pretvarate da ste neko drugi. Pustite mašti na volju, i uključite svoje seksualne fantazije dok štitite svoj identitet.


Osvetljenje

Mi žene znamo koliko je dobro osvetljenje važno, a to se odnosi i na spavaću sobu. Za najbolje rezultate, napravite atmosferu koristeći sveće ili slabije svetlo. Izgledaćete fantastično, a vaše telo će u polumraku biti veoma misteriozno.


Zaboravite na snimak

Upravo tako, zaboravite na snimak. Planiranje i snimanje seks scena je samo po sebi dovoljno uzbudljivo, nekad i više nego posmatranje rezultata. Dobro se zabavite tokom snimanja, bez brige o tome kako ste ispali na snimku. Važno je da ste uživali i da ste imali novo iskustvo, a snimak prosto možete i da obrišete.

POVEZANE VESTI

Subota 16.06.2012. 09:32
Snimak prebacite na kriptovani virtualni disk, koji je zasticen lozinkom od najmanje 20 znakova. Datoteku koja sadrzi ovaj disk sacuvajte negde na racunaru gde su sistemske datoteke. Posto nema ekstenziju nece privlaciti paznju. Da bi neko dosao do vaseg snimka, mora prvo znati sta trazi, sa kojim programom je disk kriptovan i koja je lozinka.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online