Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 10.04.2012.
08:00
Vestionline A

Izađite na kraj sa njegovom velikom muškošću

Kada se govori o penisima, ustaljeno je mišljenje da je veće bolje. U većini slučajeva to je tačno. Ali, neke žene ponekad se teško nose s povećim materijalom svog partnera.

Veliki penis može biti problem, verovale ili ne
 

Tekst objavljen na stranici askmen.com započinje jednom ne baš tako uobičajenom situacijom, piše Hot. Jedna žena je odlučila da progovori o svom partneru koji je poprilično obdaren, i to toliko da kad su se probudili nakon prvog seksa, po čaršavima je bilo tragova krvi.

"Partnerov penis je bio toliko velik da je to nastavilo da se ponavlja svaki sledeći put posle polnog odnosa i pitali smo se je li to normalno", navodi neimenovana žena koja se obratila doktoru za pomoć. S obzirom da je u pitanju bio prijatelj, savetovao joj je da za početak neko vreme nemaju seks.

Veliki penis i analni seks – ubitačna kombinacija

"Nastavila sam imati seks sa svojom Anakondom, kako sam ga prozvala, i problem je i dalje bio tu. Pokušali smo sa analnim seksom. Bilo je još gore", izjadala se.

Nije bilo bolje ni s oralnim seksom, kako navodi, iako je s vremenom i više prakse naučila kako izaći na kraj s velikim penisom prilikom oralnog seksa.

Samo polako

Svoje je iskustvo podelila s nekim prijateljicama koje su takođe prošle kroz takve situacije i jednostavno su prilikom seksa morale paziti da penetracija ne bude potpuna. I tako, mnoge su se žene u jednom trenutku zapitale – šta uraditi i kako sebi olakšati kad partner ima prevelik penis. Za razliku od velikih grudi, nemoguće ga je smanjiti. Evo nekoliko saveta koji će ženi olakšati situaciju.

Saveti za seks s muškarcem koji ima velikog:

1. Koristite veće količine lubrikanta
Čak i onda kad žena ima dovoljno prirodnog lubrikanta, dodatne količine svakako će dobro doći. Izbegavajte uljane lubrikante i koristite silikonske, savetuju stručnjaci. Bolji su prilikom korišćenja prezervativa.

2. Izbegavajte analni seks i "doggy" pozu
Analni kanal nije elastičan kao vagina, kroz koju može proći i beba. Iako nije neizvediv, analni seks sa većim penisom može za ženu biti bolan. "Doggy" poza omogućava dublju penetraciju i bolja je za muškarce s manjim penisom. Seks s velikim penisom u ovoj pozi može za ženu biti poprilično bolan.

3. Držite se misionarskog položaja, bočnog ili onog kad je žena gore
Iako mnogi misionarski položaj smatraju dosadnim, ženi će u ovoj pozi seks biti

Da li je veličina zaista važna?

Veliki nos – veliki penis?

udobniji ako partner ima veliki penis, a i partner će uživati. Prilikom poze u kojoj je žena gore, ona može kontrolisati dubinu penetracije. A bočna poza je takođe dobra jer muškarcu nije omogućena potpuna penetracija.

4. Samo polako
Ne treba previše napominjati da muškarac s velikim penisom mora odustati od brzih i dinamičnih pokreta prilikom penetracije. Polako i nežno dobitna je kombinacija u ovom slučaju, a uživanje neće biti smanjeno.

POVEZANE VESTI

PRVA POMOĆ Poze za svaki cilj
Utorak 10.04.2012. 09:23
Biti "velik" dobro je samo kao psihološki momenat. Sve ostalo je totalno smaranje. Većina žena su "male" pa se tu često javlja problem čak i ako si samo malo obdareniji od proseka. Još ako teže dostižeš vrhunac (da, i to je moguće) našao si se u velikom problemu. Moraš pronaći partnerku koja će ti odgovarati po "veličini/dubini" a to nije lak zadatak. Partnerka koja ti ne odgovara može se brzo smoriti zbog mogućnosti bolnog seksa da ćeš vrlo brzo zadovoljenje tražiti drugde. Naravno da možeš raditi u porno industriji ali retko ko je sposoban da bude deo tog sveta.
Utorak 10.04.2012. 20:38
mambo zali ... maba pati ... mambo ce da skrati :P
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online