Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 27.02.2012.
08:00 >> 16:47h
Intimatemedicine, Vestionline A

Izludite je u krevetu!

Predigra ne mora uvek biti uvod u seks. Neka bude beskrajno stimulisanje za vreme kojeg ćete izludeti partnerku užitcima.

Dražite je jezikom

Da je kunilingus skoro pa obavezan deo predigre to već svi znate. Istina je da žene u njemu jako uživaju i to je vaše oružje dragi muškarci. Oružje s kojim ćete je voditi do ludog užitka ukoliko se budete tog posla prihvatili drugačije i manje direktno.

Ovu erogenu zonu ostavite za kraj...neka jezik šeta po njenom telu, do tad...
 

Počnite s vratom, zatim uši i ne propustite nijedan deo njenog tela - leđa, prepone, stomak i stopala. Priuštite joj jezik svuda gde već dugo nije bio. Po svim mestima gde nisu erogene zone, što znači da izbegavate bradavice i međunožje. U tome i je glavni trik ovog saveta - da se vaš jezik igra tamo gde donosi užitak ali ne i orgazam. Kada se vaš jezik počne približavati području bradavica ili međunožja tik pred sam dodir s njima promenite mesto i idite na suprotnu stranu tela.

Obratite pažnju na reakcije njenog tela, na njene uzdahe i nivo uzbuđenosti - ne sme vam se dogoditi da vama i njoj to postane dosadno, pa se igrajte. Kada joj počne opadati uzbuđenje pređite na erogene zone a tamo se zadržite tek toliko da joj uzbuđenje opet naraste. Kada je već izmorite i uzbudite toliko da želi "glavno jelo", priuštite joj orgazam na način da se spustite dole i pravite se da ste zaboravili na klitoris. Tek kada bude najusijanija atmosfera usredotočite se na klitoris i dovedite je do nezaboravnog orgazma.


Penis joj dajte na kraju

S penisom nastavite istu igru. "Zavlačite" je i ne dozvolite joj da vas "navuče prebrzo na glavno jelo". Igrajte se penisom i njenim telom (ne brinite, moći ćete, jer ćete sigurno imati moćnu i tvrdu erekciju).

Dopustite joj da vam pruži felacio (ipak ste se pomučili s kunilingusom). Kada

Biće to sjajan orgazam

odlučite da je dosta, opet se malo igrajte i opet joj nemojte dozvoliti da ga dira ili uzima u usta. Kada već bude sluđena vašom igrom krenite s penetracijom, koja treba da bude postupna - dugo unutra, pa napolje i stanete. Sami kontrolišite tempo.

Kasnije se prepustite i dovedite do vrhunca i sebe i nju. Ovo sve iziskuje koncentraciju ali verujte nam da se isplati. Uživaćete i vi i ona, a i priuštićete joj nešto što joj vrlo verovatno niko nije pružio!

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.02.2012. 18:23
Smijemo li se nakon svega sexati?
Ponedeljak 27.02.2012. 15:28
Penis joj dajte na kraju sa dosta vode.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online