Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 25.02.2012.
08:00
Smedia A

Još 10 stvari koje neobično uzbuđuju muškarce

Genijalni Kosmopolitan je ponovo našao način da od muškaraca iznudi svedočenja o sitnicama koje ih pale "do srži". Evo i koje su.

Foto: Ilustracija
 

Genijalni Kosmopolitan je ponovo našao način da od muškaraca iznudi svedočenja o sitnicama koje ih pale "do srži". Evo i koje su.

1. "Ako pričam ili mumlam nešto tokom seksa, a moja devojka mi stavi ruku preko usta, ja se sav pogubim od uzbuđenja. Sviđa mi se što zna šta hoće, odnosno šta neće i nema problem da mi to stavi do znanja," kaže Taj.

2. Antoan kaže da obožava što njegova devojka ne pije ženska, blaga pića. "Ona obično poteže vodku sa ledom, tekilu ili pivo. Ima nešto u tom loša devojka fazonu."

3. "Kada sam usredsređen na posao ili samo igram igricu na kompjuteru, ona naprosto oseti kada sam gladan i bez pitanja mi donese nešto da pojedem. To je fenomenalno!" kaže Ernesto G.

4. "Meni je neviđeno seksi kada ustane da ide na posao, a onda se ipak još malo vrati u krevet," kaže jedan Džastin.

5. Džerod M. tvrdi da je njegova žena luda za hokejom. "Kada gleda hokej ona čak počne da priča i svojim Džerzi akcentom, gde je i rođena i urla na televizor. A kada ode na utakmicu, psuje kao kočijaš. Meni je to genijalno!" Pet načina koketiranja koje muškarci obožavaju.

6. "Ja mislim da je veoma seksi kada moja devojka ne skine šminku pre nego što ode u krevet i probudi se sa tim crnilom oko očiju. To joj ujutru daje tu neku mističnu komponentu," kaže Džef.

7. Adam misli da je sasvim ok kada žena brine o svom fzičkom izgledu, ali nalazi da su "pločice" na stomaku pomalo zastrašujuće. "Mekani stomačić mi je mnogo više uzubdljiv jer je tako nekako ženstven."

8. "Jednom sam se zabavljao sa devojkom koja je uvek izgledala veoma smerno i bila sva zakopčana do grla. Međutim, s vremena na vreme, ona bi samo za mene stavila lažnu tetovažu ili stavljala vrišteće roze umetke u kosu. Mene je to izluđivalo u najboljem mogućem smislu jer sam uvek imao utisak da idem u krevet sa drugom osobom," kaže Derek.

9. Jedan Entoni svedoči o tome kako obožava kada se njegova devojka vrati sa fitnesa kući. "Ona tada misli kako izgleda grozno, ali mene strašno pali njeno znojavo telo i neuredna kosa."

10. "Najuzbudljivija stvar ikada je žena koja se smeje tokom seksa. Tada znam da joj je zabavno. Naprosto, niko ne želi pored sebe nekoga ko je uvek smrtno ozbiljan ili preterano osetljiv," kaže Majkl.

POVEZANE VESTI

Nedelja 26.02.2012. 06:50
i šta ovih 10-ak budala određuju šta mi je dobro i šta me pali. E pa da ženama kažem, LAŽU!
Nedelja 26.02.2012. 22:39
ovo nema veze s mozgom...
Utorak 10.07.2012. 20:23
Slazem se za znojavo telo posle vezbanja. Ali to mora biti odmah, jer posle bakterije odrade svoj posao i feromone zameni smrad...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online