Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 20.01.2012.
08:00
Smedia A

Pet dokaza da veličina nije presudna

Veličina i libido su dve potpuno različite stvari. Dok muškarci vazda sanjaju o dva-tri centimetra više, žene žude za tim da budu zadovoljene, a za to je potrebna seksualna kondicija i izdržljivost.

Foto: Ilustracija
 

Ukoliko želite da pronađete snažnog i izdržljivog muškarca važno je da umete da čitate između redova i prepoznajete znakove plodnosti i snage libida. Evo pet činjenica koje će vam pomoći da prepoznate svog pastuva.

1. PIVSKI STOMAK - iako će mnogo žena reći kako je stomačić kod muškaraca vrlo seksi, budite oprezne jer je preveliki stomak direktno povezan s visinom testosterona, muškog hormona koji je zadužen za libido. Masne naslage oko struka itekako utiču na libido, posebno kod muškaraca starijih od 30 godina.

"Testosteron je poput goriva koje pokreće automobil. Ako je nizak - to znači da ima premalo goriva što se manifestuje umorom, bezvoljnošću i manjkom seksualne želje, pa tako i smanjenom plodnošću," objašnjava doktor Hari Fiš, autor knjige "Veličina je bitna."


2. FIZIČKA AKTIVNOST - ako je seks u vašem životu vrlo visoko na skali životnih prioriteta, neophodan vam je i fizički aktivan muškarac. Pripadnici jačeg spola koji se bave sportom ili nekom drugom fizičkom aktivnošću imaju viši stepen muškog hormona, a samim tim i i viši libido.

Testosteron je potreban i za jačanje mišićne mase, pa ako vaš muškarac može da se pohvali snažnim bicepsima ili seksi trbušnjacima njegova snaga će se zasigurno pokazati i u seksualnoj snazi i izdržljivosti.

3. UMERENI PARTI MANIJAK - velike količine alkohola kao i pušenje u velikoj količini utiču na muški libido. Pušenje sužava krvne sudove što znači i slabiji protok krvi u muški polni organ što dalje može prouzrokovati probleme s erekcijom.

Isto dejstvo ima i ispijanje velikih količina alkohola u šta su se verovatno uverile mnoge žene koje su nakon fenomenalnog noćnog provoda umesto vruće zabave dobile uspavanog lepotana.

4. VELIČINA TESTISA - o dugoročnom seksualnom potencijalu vašeg partnera možete saznati i uz pomoć njegovih testisa. Normalne dimenzije su veličine oraha. Ako su manji, na primer veličine trešanja, to bi značilo da imate razloga za brigu. Manji testisi znače i manju "fabriku" sperme.

5. DUŽINA SEKSUALNIH ODNOSA - prosečna dužina trajanja seksualnog odnosa je dva minuta, a sve kraće od toga, izuzev strastvenog seksa na brzaka, smatra se preranom ejakulacijom.

Isto važi i za muškarce kojima treba čitava večnost. Za predugačak seksualni odnos odgovorna je i prečesta masturbacija, kao i lekovi, na primer antidepresivi, piše Zadovoljna.

POVEZANE VESTI

Petak 20.01.2012. 10:37
Најбоље је да набаве коња, па удри до зоре. Где нестаде љубав, нежност, узајамно разумевање и сл. Зашто оваквим текстовима прљаве западњачке кампање против сваке људскости, жене сводите на нимфоманке, које не размишљају ни о чему другом него како да их појебе и задовољи нека стероидима набилдована сировина или као у претходним текстовима, како најбоље да му попуше ону ствар. Наша царица Милица је подигла цркву на месту богибије свога мужа и отишла у манастир, а запдне принцезе дигну ноге у ваздух првом Оназису који наиђе. Не сводите наше жене и мајке Српкиње на ниво западних курви.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online