Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.01.2012.
08:00
Smedia A

Najluđe muške fantazije

Lepši pol često zazire od muških seksualnim fantazija jer ih doživljava kao nešto bizarno i ekstremno, ali istraživanja su pokazala da svaki muškarac ima svoju fantaziju koju smatra vrhuncem seksualnog užitka.

Foto: Ilustracija
 

Proverite o čemu oni sve maštaju, a možda vam i neka vruća ideja dobro dođe.


1. VOĐENJE LJUBAVI SA DVE ŽENE (ili više njih)
Scenario je jednostavan: dve ili više prekrasnih žena istovremeno, koje zadovoljavaju sve njegove najluđe maštarije. Ima li išta bolje od toga?

Fantazija o vlastitom haremu stara je koliko i muški rod, a da ne govorimo o tome šta bi poželeo da se događa pred njegovim očima: žena sa ženom, sve žene zajedno (što više to bolje), on sa svim ženama.

2. VOĐENJE LJUBAVI NA JAVNOM MESTU
Mnoge muškarce uzbuđuje pomisao na vođenje ljubavi na javnom mestu kao što je park, uličica, plaža ili haustor. To su skrivene lokacije na koju bi neko lako mogao iznenada da bane.

Ipak, seksolozi smatraju kako se to ne može nazvati pravom fantazijom već željom za prekidom seksualne rutine ili pojačavanjem adrenalina kao dodatni naboj vašem seksualnom životu.


3. SVINGOVANJE ILI RAZMENA PARTNERA
Pravila kod svingera su vrlo jednostavna - varam te i ti na to pristaješ, što znači da sam ti ipak veran, ali i obrnuto. Iako je to u našem okruženju još uvek retka pojava u poslednje vrime sve je više klubova i organizovanih zabava ovog tipa.

Ako se odlučite sa svojim partnerom da krenete na svingerske izlete morate da znate kako ste u ovoj situaciji ravnopravni, jer i vi varate njega. Međutim psiholozi smatraju kako u zabavama ovog tipa žene emocionalno pate i pristaju na razmenu partnera samo kako bi udovoljile svom muškarcu.

4. ŽENA U SEKSI KOSTIMU
Medicinske sestre, stjuardese, školarke, policajke i sobarice deo su njihovih najdubljih maštarija.

Muška maštarija u kojoj ste vi mlada studentkinja u punom cvatu ili seksi zavodnica koja mora da ispuni sve njegove zahteve možda vam se čini jako banalnom, ali to je ono što ih stvarno pali.

Neki parovi, kako bi dodatno zagrejali situaciju, u ovakvim kostimiranim igricama praktikuju i neke male vaspitne mere, naravno uz partnerovo odobrenje. Nema ništa loše u nekoliko sočnih udaraca po guzi.

5. SADO - MAZO
Želi da vas zaveže, ponizi i dominira nad vama ili pak želi kroz sve to sam da prolazi, u svakom slučaju želi samo jednu stvar, a to je ostvarenje njegovih najskrivenijih fantazija.

Ako volite grubost i preterivanje u strasti, ovo je definitivno akcija za vas, ali nemojte ništa da radite na silu. Važno je da oboje uživate u seksu i ako niste za takve igrice bolje odustanite kako sve ne bi ispalo isforsirano i neprirodno.

6. GUTANJE EJAKULATA
Ono što muškarcu daje osećaj moći i ispunjenja njegove dužnosti je činjenica da nijedna kap njegove sperme nije izgubljena.

To je nagrada za njegov trud i na ovaj način sam sebi dokazuje svoju moć i dominaciju. To je svakako jedan od vrhunaca muškog hedonizma.

7. "PRLJAVE! REČI ZA VREME SEKSA
Tišina za vreme seksa većini muškaraca nije nimalo uzbudljiva pa pokušajte sa nekoliko nevaljalih upadica koje mogu da ispadnu zabavne i zanimljive.

To će mu pružiti osećaj dominacije jer izgovarajući svoje misli u datom trenutku, stvorićete osećaj kontrole, a vaše seksualne igre postaće još vatrenije. ***O kakvim ženama muškarci maštaju?

8. ZRELE ŽENE
Ideal žene u najboljim godinama je vrlo popularna fantazija većine pripadnika muške populacije, a pravi primer može da bude Monika Beluči - čulna, iskusna i bujna.

Mladi muškarci sigurno ne bi imali ništa protiv da sve nauče od jedne takve iskusne super žene. Ona prihvata udvaranje, vrlo je koketna i u potrazi je za jakim uzbuđenjima i "svežim mesom", to je muška fantazija zrele žene.

9. RAZGOLIĆENE FOTOGRAFIJE I "VRUĆI FILMOVI"
Nestašne poze u oskudnoj odeći ili seksi položaji u punoj akciji i sve to pred objektivom njegovog aparata ili kamere. Poznato je da muškarci uživaju u porno filmovima pa ne čudi kako žele da i oni postanu deo produkcije. Ukoliko volite da provodite vreme pred objektivom probajte, možda se iznenadite svojom sposobnošću zavođenja.

Međutim, bez obzira na muške želje i prohteve na vama je da se izjasnite. Kako u seksu tako i u vezi, sve je stvar kompromisa i poštovanja, pa ako već odlučite da svom partneru podarite jedno nezaboravno seksualno iskustvo, ne zaboravite da od njega tražite isto, piše Zadovoljna.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online