Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.01.2012.
08:00
Smedia A

Sitnice koje odaju partnera koji vara

Nijedan odnos nije zaštićen od neverstva. Ali mrlje od karmina na okovratniku ili sumnjive slatke SMS poruke nisu jedini znakovi prevare.

Ovde imamo listu znakova koji vam mogu pomoći da uhvatite dečka/devojku/supružnika u prevari.

Preljubnik(ca) izbegava intimnost svake vrste...a to nije jedini znak koji ga(je) otkriva
 

ŠTA SE DESILO SA LJUBLJENJEM?
Naglo je prestao da vas ljubi. Poljupci su dobar lakmus test za svaki odnos. Ako osećate da je sve manje poljubaca u svakodnevnom ili seksualnom životu, vreme je za uzbunu. I žene i muškarci generalno smatraju da je ljubljenje intimniji izraz emocija od seksa.

ŠTA JE TO SEKSUALNI ŽIVOT?
Ništa se nije promenilo u vašoj dnevnoj rutini, osim što zabušavate u krevetu ili, još gore, seksa nema uopšte. Vaš partner je uvek previše umoran, pod stresom, ima kontinuirane migrene ili zaspi čim glavom dodirne jastuk. Pored toga, smanjenje seksualne aktivnosti je došlo iznenada. Pokušajte da se podsetite nedavnih događaja, verovatno ćete pronaći vezu između njegove apatije i njegovog poslednjeg poslovnog putovanja sa novom koleginicom.

MOBILNI TELEFON JE VAŠ DOUŠNIK
Vaš odnos je postao ljubavni trougao zbog njegovog mobilnog telefona. On se nikada ne odvaja od njega, ni dok spava, niti kada se kupa. Svaki put kada mobilni telefon počne da vibrira (zvuk je permanentno isključen i to ne bez razloga), njemu postaje nelagodno i uzvrpolji se.

IZNENADNA PRIVRŽENOST PIDŽAMAMA
Njegova noćna odora sada uključuje pidžame i duge gaće. Da biste došli do njegove kože, morate da savladate sve te prepreke od flanela i pamuka, a da ne pominjemo njegov patetični pokušaj da sakrije koliko je nevoljan da odbaci sve te zaštitne barijere zarad malo nežnosti.

IZBEGAVA MILOVANJE
Naglo je počeo da izbegava vaša milovanja. On kaže da je to sve pogrešno ili da ga nervira, golica ili smara. Ova lista njegovih žalbi je daleko od kompletne.

VAŠA SEKSUALNA SATISFAKCIJA
Njemu više nije stalo do vašeg zadovoljstva. Ranije je imao volje da vas dovodi do ludila, dok se skoro ne onesvestite. Sada je indiferentan u vezi toga kako se vi osećate i okreće leđa kad završi.

GRLJENJE JE PRECENJENO
Kada ležite u krevetu on izbegava da vas grli dajući smešne razloge kao što su osećaj nelagodnosti, vrućine ili bola u leđima.

NI ZAVOĐENJE NE POMAŽE
Na kraju ste primetili da je on potpuno izgubio interesovanje za seks sa vama. Izgleda kao da ništa ne može da ga oživi, bez obzira koliko zavodljiv vaš peting bio ili koliko seksi izgledate.

DA LI ON TO MENE VARA?
Možda je vreme da prestanete da obmanjujete sebe iluzornim nadama i razgovarate iskreno sa svojim partnerom. Istina je da muškarci, zaista, mogu biti veoma ranjivi i osetljivi na bilo kakvu vrstu stresa i da to može da utiče na njihovu seksualnu želju. Šta ako je stvarno umoran i preopterećen i ne razmišlja o dugonogim sekretaricama u svojoj kancelariji. Možda je problem u krizi srednjih godina ili samo prolazi kroz loš period. Zato budite pažljivi sa optužbama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online