Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 25.12.2011.
08:00
Smedia A

Kako da doživite orgazam baš svaki put

Znate one grozne trenutke kada ste tako blizu vrhunca, a onda osećaj jednostavno nestane? Evo zašto se to dešava i kako da popravite situaciju...

Foto: Ilustracija
 

Kada žena ima teškoće na svom putu do orgazma, postoje dva moguća krivca. Jedan je mentalne prirode: izgubili ste svoj fokus. Drugi može biti fizički - muškarac je iznenada promenio pozu ili ritam. Osećaj nije nimalo zabavan, ali trebalo bi da znate da je ova pojava sasvim normalna i da se dešava većini žena. Na sreću, to je problem koji je vrlo rešiv. Zato, kada sledeći put sletite sa staze koja vas vodi ka orgazmu, uz pomoć naših saveta za kratko vreme ćete se vratiti na pravi put.

BUDITE NEPROMIŠLJENI...BUKVALNO
Žene su mnogo sklonije gubitku koncentracije tokom seksa nego muškarci, pre svega zbog sitnica - "Kada sam promenila ove čaršave?", "Da li izgledam debelo iz ovog ugla?" Ove i slične nagomilane misli mogu potpuno da izbace vaše telo sa kursa. Prvo pravilo ponašanja je da se pobrinete za sve stavke koje bi mogle da vam okupiraju um kasnije. Isključite mobilni telefon, pustite muziku koja će nadjačati škripanje kreveta, ili nabavite roze sijalice za svoju spavaću sobu (one emituju fantastičan sjaj koji skriva potencijalne nesavršenosti na koži).

REČ PO REČ
Kada vas ometa nešto što ne možete da kontrolišete, na primer sirena automobila koja se čuje, predlažemo jednostavan potez: pričajte. Tako ćete povratiti svoju usredsređenost. Opišite tačno šta se dešava - kako ga osećate u sebi, koliko vas uzbuđuje kada radi sve što volite. Tako se vraćate na mesto zbivanja i intenzivirate svoje senzacije. Možete i da se prisetite posebno intenzivnog zajedničkog seksualnog iskustva kako biste se uzbudili. Fokusiranost na taj izvanredno naelektrisan doživljaj ponovo će vas pokrenuti - a možda će čak da posluži i kao inspiracija za još jednu eksploziju.

ISTRENIRAJTE DEČKA
Ponekad, vi ste tako blizu cilja, a dečko vas poremeti iznenadnom promenom položaja. U takvoj situaciji najbolje je da napravite kratku pauzu. Idite do kupatila, popijte vodu, šta god. Na taj način oboje ćete napraviti novi početak. A sledeći put jasno naglasite da ste blizu vrhunca. Jednostavna rečenica „Doveo si me blizu, nastavi tako“, jeste sve što treba da izgovorite. Pozitivan impuls za njegov ego i vaše veliko finale? To mi zovemo dve muve jednim udarcem.

Ako želite eksplozivniji orgazam, obavezno uvedite i tri vežbice koje slede u svoju svakodnevnu rutinu!

Tri poteza za jači plamen među nogama

ZA POJAČANU OSETLJIVOST
Vaše karlično dno je mreža tankih mišića koji pružaju potporu vagini i mokraćnom kanalu. Što je jače dno karlice, veća je senzitivnost tokom orgazma. Ovaj potez pogađa pravo u metu!

Sedite na stolicu, sa ispravljenim leđima i skupljenim nogama. Podignite karlično dno (kao kada se stegnete da se ne upiškite) i zadržite taj položaj deset sekundi. Opustite se, napravite pauzu nekoliko sekundi, pa ponovite tri puta. Uradite celu seriju više puta na dan.

ZA DUBLJU PENETRACIJU
Zahvaljujući ovom potezu, vaši kukovi i karlica će postati fleksibilniji - savršen način da pomognete svom telu da zauzme različite poze i dublju penetraciju.

Sedite na podlogu za vežbanje, sa spojenim stopalima, sa rukama na gležnjevima. Ispružite kolena ka podu koliko god možete, a onda se nagnite unapred iz kukova što je moguće dalje. Ostanite u ispruženom položaju deset sekundi i ponovite celu vežbu tri puta.

ZA SNAŽNIJI ORGAZAM
Čvrsta guza znači bolji orgazam, pošto pojačan tonus mišića i veći protok krvi kroz genitalije dovodi do veće osetljivosti.

Lezite na pod, sa savijenom levom nogom, tako da vam stopalo bude blizu guze, a desna noga ispružena. Podignite kukove naviše, podižući desnu nogu. Ostanite u tom položaju nekoliko sekundi, a onda se spustite. Uradite 15 ponavljanja, pa promenite nogu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online