Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.12.2011.
08:00
intimatemedicine.com.hr A

Šta činiti kada divlji seks ostavi tragove na telu?

Čoveku često pod uticajem strasti i oduševljenje za vreme seksa popuste sve kočnice. U članku je reč o tome kako da uklonite posledice divljeg seksa.

Foto: Ilustracija
 

Šarene mrlje na grudima i kako ih ukloniti

Ženske grudi su za muškarce pravi afrodizijak. Zbog toga se za vreme seksa bace na njih ustima, jezikom, zubima i rukama, pri čemu se pod uticajem vruće strasti malo zanesu i s njima postupaju kao da su od čelika.

Naravno, da se i žene posve predaju strasnom seksu, a njegove posledice opaze tek drugi dan, kad ih na prsima iznenade mrlje svih boja i neprivlačne modrice. Ako partner prejako sisa bradavice, one će se sledeći dan promeniti u dve goruće špekule koje bole na dodir.

Svako grubo hvatanje dojki pozna se u obliku tamnih kružića koji svaki dan menjaju boju, polagano se smanjuju i nestaju. Naravno da je strasni i divlji seks više nego dobrodošla stvar u seksualnom životu nekog para, ali ipak bol na prsima smeta, a i pogled na šarenilo nije baš prijatan. Drage dame, da bi seksualne modrice što pre nestale, prvo pročeprkajte po svom frižideru. Mrlje namažite običnim margarinom za kuvanje, onim koji koristite za pečenje kolača. Taj mlečni proizvod deluje ublažavajuće na modrice i podleve i ubrzava njihovo nestajanje.


U krevetu s divljom mačkom

Na području grebanja noktima glavne su ipak žene. Kad ih prevlada strast, počinju se ponašati kao divlje, seksi mačke koje u kožu svog partnera rado zabijaju nokte. Grebanje je često sastavni deo strasnog i divljeg seksa, jer tako često izražavamo i praznimo svoje uzbuđenje. Problemi nastaju onda kad se tragovi vrućeg, životinjskog seksa pokažu sledeći dan u vidu krvavih ogrebotina koje peku na rukama, na leđima i na stražnjici.

Oprez je potreban na onim delovima gde su na koži madeži ili kožne bradavice, da ne bi došlo do većih dermatoloških komplikacija. Krvavocrvene tragove najlakše, najbezbolnije i najbrže uklonićete mašću za rane, koju ćete nabaviti u apoteci. U nekim slučajevima pod delovanjem te masti rane nestanu već sledeći dan.


Neudobni položaji

Doduše do ozbiljnijih povreda za vreme seksa dolazi samo u izuzetnim i ekstremnim primerima, ali često je baš neudoban položaj kriv za bolove i za takozvanu upalu mišića u određenim delovima tela, koja se oseti tek sledećeg dana.

Najčešće su vidljive čudne ogrebotine što su ih uzrokovali tvrđi predmeti što su ih muškarac ili žena dodirivali za vreme seksa. Žene se najčešće žale na bolna leđa, zadnjicu i kolena, a muškarci na bolove u vratu i leđima. Najbolje rešenje za ublažavanje? Hladne obloge, masaža i mast za rane.


Volite li da vas nalemaju po guzi?

Ako je odgovor na postavljeno pitanje potvrdan, onda ste se verojatno već suočili sa crvenom i gorućom stražnjicom kao posledicom strasne izvedbe ovog zločestog fetiša. Najhrabriji su verovatno pri svakom sedanju poželeli da su bili za vreme seksa ipak malo pažljiviji i razmišljali šta radi partner, jer sada zbog njegove neobuzdanosti moraju da za svoju zadnjicu čitav dan tražeći meku podlogu za sedenje. Za takve probleme je najbolje rešenje nežna masaža. Za pomoć pri masaži zamolite glavnog krivca - svog partnera. Ali pripazite da ga kod dodirivanja vaše stražnjice opet ne privuče ...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online