Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 20.11.2011.
08:00
lepotaizdravlje.rs A

"Seksulni grehovi" kojih treba da se klonite

Svuda možete pročitati dobre savete o tome šta treba da radite kako biste imali bogat seksualni život. Međutim, malo gde možete pronaći informacije o tome šta u krevetu ne treba da radite. Predstavljamo vam listu najvećih “seksualnih grehova” kojih bi trebalo da se klonite.

Foto: Ilustracija
 

1. Nikad ne glumite orgazam

Umesto da pokušavate da što verodostojnije odglumite orgazam, usmerite energiju na stimulaciju celog tela. Neka vam partner (ili vi sami) dodiruje sve erogene zone u toku predigre, a zatim uživajte u seksu.

Nemojte se nikada usmeravati na cilj (što je u ovom slučaju orgazam), nego na celo “putovanje”.

2. Ne govorite o ranijim seksualnim iskustvima

Ne unosite nemir u postelju sa vašim novim partnerom prisećajući se svih vaših prethodnih ljubavnika. Usmerite se na ono što trenutno imate i stvarajte nove uspomene.

3. Ne dozvolite da seks postane rutina

Nemojte dozvoliti da se između vas i partnera uvuče monotonija. Uvek se trudite da uvodite neke novine kako biste zadržali strast.

4. Ne opuštajte se previše

Najčešća pritužba onih koji nisu zadovoljni svojim seksualnim životom je da njihovi partneri ne rade gotovo ništa tokom seksa. Budite aktivan ljubavnik / ljubavnica i uživite se u svaki trenutak.

5. Nemojte se miriti sa bivšim

S razlogom ste raskinuli prvog puta. Možda se i dalje volite, ali nema potrebe da se vraćate na ono što je već iza vas. Nastavite dalje i dajte šansu drugim muškarcima da vas osvoje.

6. Nikada ne pijte više od dve čaše alkohola

Iako alkohol može razbuditi strast i podići samopouzdanje, njegovi efekti na duge staze su pogubni po vaš seksualni život.

Više od nekoliko čaša dnevno može izazvati teškoće u erekciji i vaginalnu suvoću kod žena. Takođe, ljudi su pod dejstvom alkohola skloniji rizičnom seksualnom ponašanju.

7. Ne poredite se sa manekenkama

Nećete se dobro provesti sa voljenom osobom, ako neprekidno razmišljate o vašim manama. Imate jedinstven izgled koji može biti veoma seksi u zavisnosti od toga kako ćete se ponašati. Zavolite sebe, pa ćete imati mnogo bolje rezultate u krevetu.

8. Nemojte ispirati vaginu pre seksa

Uprkos tome što je ova navika veoma rasprostranjena, ispiranje vagine nije zdrav način da je održite čistom. Tako žete samo narušiti njenu osetljivu hemijsku ravnotežu i povećati šanse da dobijete neku upalu ili drugi seksualni problem. Pustite da se vagina sama prirodno iščisti, a brinite o drugim, zanimljivijim stvarima pre seksa.

9. Ne pokušavajte uvrnute poze iz Kama Sutre

Ako niste naročito elastični i razgibani, bolje bi bilo da se držite proverenih poza. Kama Sutra za neke ljude može biti veoma opasna, jer poze koje preporučuje mogu izazvati brojne povrede.

10. Ne slušajte kritike upućene vašem fizičkom izgledu

Ako vam partner predlaže da ugradite silikone u grudi, uzvratite pitanjem: “Da li bi ti išao na povećanje penisa?” Ignorišite svaki atak na vaše samopouzdanje, a ako druga strana pretera, oštro uzvratite.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online