Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 25.10.2011.
08:00
Smedia A

Seks poze za mali penis

Prava mera predigre i stimulacije može da učini da žene počnu da obožavaju mali penis. Isto onoliko koliko i veliki.

Najgore što možete da uradite muškarcu jeste da se nasmejete njegovom "ponosu"
 

Prosečan penis u erekciji procenjuje se na oko petnaest centimetara dužine. Ako ste jedan od miliona muškaraca koji potpadaju ispod te statistike, možda ćete se zabrinuti da će veličina vaše “alatke” uticati na kompletan utisak o vašem seksualnom umeću. Iako je tačno da veličina ima svoje prednosti, to stvarno nije tako. Nije dužina ta koja je je bitna - to je širina ili obim penisa.

Pored toga, žene neće posebno uživati ako im probijete matericu, što se često dešava kada je muškarac previše obdaren. Ne postoji ništa seksi u bolnim odnosima, i to je upravo ono na šta se mnoge žene žale kada je penis preveliki. Ako pratite neke od naših saveta, kao što su predigra u kombinaciji sa pravom vrstom penetracije, mali penis može dati ženi još više zadovoljstva nego pastuv koji je dobrano obdaren. Pročitajte o najboljim seks pozama za mali penis i kako da ih najbolje iskoristite.

POZE

1 - Kučeća poza
Kada se upražnjava pod odgovarajućim uglom, kučeća poza može učiniti da i mali penis žena oseća kao veliki. Potrebno je da se pozicionirate na takav način da je ona u stanju da udobno smesti glavu i ramena na jastuk, dok zadnjica treba da joj bude visoko izbačena. Da bi pomogla u stvaranju najefikasnijeg ugla, leđa treba da budu blago zaobljena, a njene butine skupljene koliko je to moguće. Ne samo da je to najlakša poza za mali penis na našoj listi, već je isto tako jedna od najpopularnijih.
Mali savet: nagnite se napred tokom penetracije, održavajući što bliži fizički kontakt, dok udobno upravljate njom. To će pojačati vašu intimnost, omogućavajući joj da dostigne svoj vrhunac što je brže moguće.

2 - Zmija
Za ovu pozu, žena treba da leži na stomaku sa zatvorenim nogama. Radi veće udobnosti ubacite jastuk ispod njenih kukova, kako bi se njena guza izvila prema gore. Držite savijena kolena, stisnite njene kukove održavajući uspravan položaj svog tela i smestite ga tik iza njene guze. Nežno raširite njene butine dovoljno da omogućite penetraciju i skliznite unutra. Postarajte se da zadržite težinu svog tela u toku seksualnog odnosa. Ako osećate potrebu da se oslonite na nešto, nagnite se napred sve dok ne budete u stanju da dotaknete krevet, jer to neće mnogo umanjiti efikasnost ove pozicije.
Mali savet: Ako zaista želite da pojačate osećaj kako njoj tako I sebi, čvrsto držite njene butine zajedno dok prodirete. To je takođe odlična pozicija za malo seksi spenkinga(udaranja po guzi).

3 - Zečije uši
Ona treba da legne na leđa, a vi raširite njene butine i povucite joj noge kako bi joj kolena bila blizu ušiju. Stavite jastuk pod njenu zadnjicu, jer vagina pod uglom bolje odgovara ovom položaju. Dok prodirete, ona će imati osećaj kao da potpuno popunjavate njenu vaginu. Kada seks postane življi i divlji, može biti teško za ženu da drži noge u takvoj poziciji. Predlažemo vam da koristite svoje ruke, kako bi pridržavali njena kolena na pravom mestu. Jednostavno postavite ruke na prevoj njenih kolena, pre nego što oslonite ruke na krevet.
Mali savet: To je za nju odlična pozicija za masturbaciju. Možda ćete poželeti da je ohrabrite da stavi ruku između vaših tela, I na taj način nadražuje klitoris, dok je vi stimulišete iznutra.

4 - V-formacija
Dok žena leži ispružena na leđima, uvucite se među njene butine i uđite u nju kako bi obično to uradili u klečećem položaju . Zatim podignite njene noge i uhvatite ih oko članaka. Njene noge treba da podignete potpuno, a zatim ih raširite sve dok ne formiraju slovo "V". Bićete u mogućnosti da prodrete prilično duboko u ovoj pozi . Kako bi ste održali ravnotežu i tempo za ovu pozu, prislonite dlanove na zid ili uzglavlje kreveta. Da biste to uradili bez menjanja položaja, prebacite njene noge preko vaših ramena.
Mali savet: Ovaj položaj će vam dati odličnu priliku da joj dodatno nadražujete klitoris. Oslobodite jednu ruku stavivši njenu nogu na svoje rame i stimulišite klitoris dok ne doživi orgazam.

Iako je istina da društvo ima tendenciju da pridaje mnogo značaja veličini, jednostavna istina je da penis bilo koje veličine može da dovede ženu do orgazma. Pod uslovom da čovek najviše iskoristi ono sa čime raspolaže. To može značiti da je potrebno da stimulišete njen klitoris za vreme odnosa, što je takođe poželjno i sa velikim penisom.

Predigra je ono što je najvažnije, zato jednim dobrim orgazmom, sa jezikom svaki muškarac može da pridobije svaku ženu. Kombinujte to sa predlozima stranice AskMen za seks poze za mali penis i vaša žena će biti više nego zadovoljna.

POVEZANE VESTI

Utorak 25.10.2011. 10:03
Чланак за све оне који се теше да је битнија техника него величина.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online