Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 15.10.2011.
08:00
Intimatemedicine, Vestionline A

16 najčešćih grešaka muškaraca tokom seksa (I deo)

Najbolji ljubavnik ne postoji! To je svima jasno. Ali postoje oni koji prave i oni koji ne prave greške tokom seksa. Koje su to greške koje bacaju muškarce u prvu grupu (onu u kojoj ne želite da budete)?

Nije lako biti dobar ljubavnik, ali nije ni nemoguće...
 

1. Na početku zaboravlja na poljupce

Izbegavanje njenih usana i divljanje ka njenim erogenim zonama kod žena ostavlja utisak da ste joj platili na sat i da želite što pre preći na stvar. Dugi i strastveni poljupci u njoj će probuditi požudu koja će se isplatiti i vama.


2. Guranje jezika u njeno uvo

Priznajte! Prijatelji u školi su vam pričali da devojke to obožavaju. Ipak, postoji veeeeeelika razlika između erotskih poljubaca, nežnog grickanja resice i grubog guranja jezika sve do njene bubne opne!


3. Pre seksa se niste istuširali i oprali zube

Higijena je osnovna. Ako ste zaboravili da se istuširate, budite sigurni da će ona to primetiti. Možda će se pretvarati da je sve OK, ali njeno okretanje glave u drugu stranu nemojte razumeti kao znak strasti - to je samo izbegavanje neugodnih mirisa iz vaših usta i tela.


4. Stiskanje grudi bez osećaja

 

Znamo da ih volite imati u rukama, ali svejedno pokušajte malo savladati svoje

 

oduševljenje. Nemojte ih stiskati kao da kupujete voće na tržnici. Položite ruke

Nema grubog stiskanja, žvakanja,...
 

na obe i nežno ih njišite, "gnečite" s

osećajem. Njene grudi su osetljivije od svih vaših igračaka.

5. Žvakanje bradavica

 

Obuzdajte refleks iz detinjstva i nemojte navaliti na nabrekle bradavice odmah čim skine grudnjak. Nemojte ih žvakati kao konj seno, već jezikom polagano kružite oko njih, zatim ih blago liznite, a tek onda ih počnite nežno grickati. Ukratko? Pripremite ih!
 

Šetajte po njenom telu, neka jedva dočeka pravu stvar!

6. Ignorisanje ostalih delova tela

Žensko telo nije samo Istočno i Zapadno brdo i tunel Sveti Rok. Ne propustite ni njene druge erogene zone, ljubite celo njeno telo. Posvetite se njenom vratu, unutrašnjoj strani bedara, stopalima,…U stvar, pravi pristup je da celo njeno telo doživite kao jednu veliku erogenu zonu.

7. Brzi prsti

Mnogima prsti prebrzo krenu tamo dole. Morate savladati opsednutost njenom vaginom i krenuti prstima kroz njenu kosu, pomilovati je po guzi i leđima pre nego što počnete šarati po donjem "spratu". Prvo se posvetite okolini klitorisa i vaginalnog otvora, pa tek onda pređite na ono pravo.


8. Prvo čarape!

Go muškarac u čarapama je možda najsmešniji prizor! Pogotovo ako su u pitanju bele dokolenice, a pritom niste Škot. Zato se pri svlačenju prvo rešite čarapa, a zatim svega ostalog. A, da, dok to radite, ne skačite naokolo kao u svlačionici nakon fudbalske utakmice.

NASTAVAK SUTRA....

POVEZANE VESTI

Subota 15.10.2011. 10:50
muskarci nasrcu jer gledaju previse porno filmova gde nema neznosti,i zato prave ovakve greske.
Subota 15.10.2011. 22:02
Koji li "strucnjaci" pisu samo ovakve seksualne "recepte" i to jos po planu upotrebe ("pre upotrebe promuckati" i sl.)?! Gde je obracanje paznje na reakciju zenskog ponasanja, fizicko i psihicko, miris tela, vreme kada ce se koji deo tela "obozavati" sa svim raspolozivim telesnim mogucnostima, dovesti je do raspamecenosti pa je onda "ohladis" ali drzis na "vatri"...etc., pa nema koja ne bi "letela kao raketa". Carape, tusiranje, zaboravljanje poljubaca (mozda samo ako ima kapu za skijanje) a zamisli njoj je do Quicky-ja a ti prvo sve ovo po gornjem "receptu"...pa ne da bi te ostavila na suvom nego...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online