Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.12.2014.
02:30
menshealth.rs A

Poboljšajte svoje umeće u krevetu

Želite da ostavite devojku bez daha? Pre narednog sastanka sa njom, obratite pažnju na sledeće napomene!

health.msn.co.nz
Budite strpljivi, pomozite žani da dođe do vrhunca i pružite joj kvalitetnu predigru
 

Važnost predigre

Pogledate devojku i odmah biste mogli da uplovite u seksi avanturu, ali kod žena to ne funkcioniše baš tako. Mnogi muškarci mogu da dožive vrhunac bez mnogo predigre, ali za žene, predigra je neophodan deo seksualnog odnosa. Budite strpljivi i pružite joj kvalitetnu predigru. Učinite je još zanimljivijom pozom 69 i istovremenim uzajamnim pržanjem oralnog seksa.

Ćutanje nije zlata vredno

Kao što vi ne biste voleli da imate odnos sa devojkom, koja sve vreme ćuti i ne pokazuje nikakvu emociju, tako ni devojke ne vole da imaju seks sa ćutljivim muškarcem. Ne kažemo da treba da vrištite, ali pokazivanje emocija i prirodni udisaji i izdisaji će jednostavno pomoći vašoj polovini da shvati šta vam prija ili šta vam ne prija.

chicagonow.com

Nije sve u orgazmu

Ponekad se muškarci toliko fokusiranu na dostizanje vrhunca, da prestanu da uživaju u odnosu, jer su pod pritiskom da li će njihova partnertka ili oni da postignu „krajnji cilj“. Umesto da se koncentrišete na cilj, uživajte u putovanju do orgazma.

Prste koristite mudro

Pentracija prstima je normalni deo predigre. Ali budite oprezni, jer prst i penis nisu isto, pa čak i nanežniji deo prstiju mogu da je povrede. Pobrinite se da vam prsti budu negovati, a nokti isečeni da ne bi došlo do neprijatnih situacija.

Uhvati ritam

Bitno je da uskladite tempo i da ne forsirate konstantno prebrze pokrete, jer će takvi pokreti dosaditi devojci, a moguće je da će prestati da uživa u odnosu. Varirajte u tempu, kako bi bi bilo što dinamičnije.

Pažljivo rukujte klitorisom

Nemojte da ignorišete njen klitoris, jer većina žena dolazi do orgazma upravo stimulacijom klitorisa. Ali svakako ne treba da budete pregrubi, jer je klitoris ekstremno senzitivan, pa previše pritiska može da prouzokuje bol. I da – isecite nokte!

Posvetite se celom njenom telu

Kao što smo već napomenuli, većina momaka se fokusira na dostizanje orgazma, pa se na tom putu posveti samo jednoj ili dvema erogenim zonama svoje partnerke. Pronađite nova mesta koja je uzbuđuju, nemojte da se ograničavate samo dobro poznatim senzitivnim mestima na njenom telu. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online