Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 23.09.2011.
08:00
Smedia A

Deset fraza koje sve žene vole da čuju

Žene je lako impresionirati. Sve što treba da uradite je da kažete sve ono što ona već zna....ili želi da čuje!

Samo joj reci ono što već zna....ili želi da čuje
 

Čudno ali istinito - bilo da ste u ozbiljnoj vezi, zabrinuti da će izgubiti interesovanje za vas ili samo želite da podignete vaš odnos na sledeći nivo, ovo uputstvo će vam pomoći da naučite šta ona želi da čuje, a vi dobijete ono što želite.

"Izgledaš predivno!"


Ako bi se lista mogla svesti na tri stvari bez kojih žene ne mogu da žive - dobra hrana, dizajnerske krpice od kojih suparnice zelene i komplimenti. Dakle, što ih više dajete, to ćete (verovatno) više dobiti zauzvrat. Pohvalite ono u čemu se posebno trudi u tom trenutku - njen izgled, njena odeća, njeno lice, profesionalizam na poslu ili kulinarske veštine. Svako od nas voli komplimente jer poboljšavaju našu sliku o sebi. Oni nam pomažu da se oslobodimo inhibicija, deluje kao motivacija i pomaže nam da unapredimo našu ličnost.

"Ti si prava žena u mom životu"


Time ćete je uveriti da ste čovek kom je jedna žena dovoljna i da je vreme švrljanja za vas stvar prošlosti. Većina žena veruje da su momci retko posvećeni jednoj

Rečenica koja će je ubediti da vam je dovoljna i da više nećete švrljati

ženi. Jednom kada je ubedite u suprotno, oslobodiće se svih nesigurnosti i zaljubiti preko ušiju u vas.

Reći svojoj partnerki da je prva žena sa kojom ste tako bliski povećava njeno samopoštovanje i uverava u vernost muškarca, ali ne pokušavajte to da uradite samo da joj se dodvorite. Recite to samo kada je vreme pravo (najbolje iznebuha, kada najmanje očekuje, za vreme romantične šetnje), da ne bi počela da sumnja u vašu iskrenost.

"Savršena si u krevetu"

Osećaće se kao boginja, a i nestaće kočnice koje je imala u seksu

Ovo je siguran način da se ona oseća kao boginja seksa i uklonite sve kočnice koje je imala među čaršavima. Hvalite njen nastup u krevetu i recite joj da je prosto neodoljiva, da je oslobodite i učinite spremnijom da istražuje svoje najluđe fantazije. Nemojte samo da budete nemo zahvalni za njen trud - recite joj to jasno i glasno! Žene, baš kao i muškarci, vole da budu cenjene za napore koje čine u spavaćoj sobi.

"Bićeš ti sjajna majka"


Većina žena se raduje deci, ali isto toliko sumnja u sebe kao majku. Kada joj

Svaka žena sumnja u sebe kao majku. Otklonite joj strah!

kažete da vi verujete u nju, vinućete je u oblake. Na neki način, u isto vreme ćete je uveriti u to da ste ozbiljni što se tiče vaših obaveza prema njoj i da želite da sa njom stvorite porodicu.

Važno je da je uverite da ima kvalitete kao što su saosećanje i izdržljivost koje krase dobre roditelje.

Ovo će joj pomoći da više veruje u sebe i pripremiti je za novu ulogu.

"Želiš li da provedeš život sa mnom?"


Većina žena otkači kada joj muškarac nešto tako kaže. Takođe ćete potvrditi da se ne igrate sa njom, već da se radujete ideji o zajedničkom životu "dok vas smrt ne rastavi". Recite joj kako bi vaš život bio nepotpun bez nje i da je ona postala nezaobilazan deo vašeg postojanja. Nemojte se iznenaditi ako ne skida osmeh sa lica danima!

"Šta misliš o......?"


Pitajte je za mišljenje - bilo da je reč o kupovini novog automobila ili šta bi trebalo da obučete za posao. Na ovaj način pokazujete da vam je bitno njeno mišljenje, ali i da poštujete svoje. Ako ste u nedoumici oko ovog pravila, samo zapamtite da žene vole da izraze svoje stavove po bilo kom pitanju - pa je pustite da priča duže nego što želite da čujete i neka bude diva koja zna sve! Žene cene kada muškarci pokazuju da ne cene samo njen izgled, već i njen mozak. Za nju je važno da veruje da je važan deo procesa donošenja odluka. Svaki savet, bez obzira koliko je stvar važna ili nije, čini da se ona oseća posebnom i poštovanom.

"Ti si moj najbolji prijatelj"


Želite da joj pokažete da niste od onih koji je žele pored sebe samo zbog

 
Ona dobija podsticaj, a vi poene

glamuroznog izgleda i figure peščanog sata? Sve što bi trebalo da uradite je da joj kažete da nije samo ljubav vašeg života, već i vaš najbolji prijatelj. Ovo je siguran način da joj nahranite ego, date veoma potreban podsticaj i dobijete mnogo poena u njenim očima. Važno je da oseti da računate na nju - kada ste u problemu ili dilemi, kada vam je potreban savet, kada vam je potrebno rame za plakanje.

"Srećan sam što te imam"


Recite joj da je ona jedina za vas. Da nje nema, verovatno bi i dalje bili sami. Žene vole da budu sa ljudima koji su dragi i ne postoji bolji način da joj pokažete da ste pravi džentlmen nego da joj se zahvalite zbog toga što je takva kakva je. Recite joj da je vaš život lep samo zato što je ona njegov deo. Nemojte se iznenaditi ako primetite da crveni.

"Čitaš mi misli"


Želite da se ona oseća kao boginja? Recite joj da zna šta želite i pre nego što zaustite da kažete. Bez obzira da li priprema vaše omiljeno jelo za večeru, kupuje poklon koji ste želeli da priuštite sebi ili intenzitet kojim vodite ljubav. Kada je ubeđena da vas poznaje bolje nego vi sami sebe, daće vam i više nego što ste tražili. Žene vole da ih razmaze uveravanjima da sve znaju. Ponekad je to dovoljno da se ponovo pojavi varnica u utihloj vezi.

"Volim te"


Iako ste to rekli na svaki mogući način - ženama ove dve reči znače više nego što mislite. Važno je da ih izgovorite na pravom mestu i u pravo vreme, što znači kada ona najmanje očekuje. Pitate se zašto? Pa ko ne voli iznenađenja? Ne postoji

Vole to da čuju...što češće, to bolje!

ništa što žena želi da čuje više od "Volim te" iz usta svog muškarca.

Nema veze koliko joj to pokazujete svojim ponašanjem i gestovima, jer žene više vole muškarce koji znaju da se izraze rečima.

I, da - što češće ovo kažete, to bolje. Posebno ako ste u ozbiljnoj i dugoj vezi.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Ovo ih mnogo zbunjuje!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online