Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.08.2011.
08:00
S media A

Da li je veličina zaista važna?

Saznajte odgovor na večno pitanje koje opterećuje muškarce, a o kome žene retko govore.

Da li je zaista važo šta imate u pantalonama?

Najnovije američko istraživanje pokazalo je da velikom broju žena veličina penisa nije važna. Sa druge strane čak 84 odsto njih je odgovorilo da muškarac sa malim penisom ne može dobro da ih zadovolji i da bi zbog toga ostavile partnera.

Sa veličinom penisa ne opterećuju se samo žene, već i muškarci. Onima koji misle da su njihovi penisi premali uvek je neprijatno da se svlače u garderobama ili zajedničkim kupatilima. Kod njih se često pojavi i anksioznost jer misle da neće moći seksualno da zadovolje žene.

Šta je istina? Dužina je važna ili ne?

Stručnjaci sajta Intimate medicine odgovaraju da je kod žena najintenzivniji osećaj u prva tri centimetra unutrašnjosti vagine zbog čega dužina penisa ne može da bude krivac za seksualno nezadovoljstvo.

ŠIRINA JE VAŽNIJA


Nekim ženama od dužine penisa važnija je njegova širina, jer ona daje osećaj ispunjenosti vagine. O dužini se misli da može da bude čak i problematična, doduše sa tačke gledišta da penis prodire preduboko u unutrašnjost vagine. Tada odnos više nije prijatan, a može da postane i bolan. Ako je penis dovoljno debeo, može da pritisne sve zidove vagine i tako pruži veće zadovoljstvo. Širok penis već pri prvom ulazu u vaginu iz žene izmami dubok uzdisaj, a nadraživanje je puno snažnije i intenzivnije.

VELIK, A NEUPOTREBLJIV


Kada je penis značajno duži, može da se dogodi da seks više nije prijatan već bolan. Bol može da se javi u unutrašnjosti vagine i ako ona nije dovoljno vlažna, može da dođe do povređivanja ulaza u vaginu. Isto tako postoji mogućnost povrede kod analnog seksa, ako par ne upotrebi dovoljno lubrikanata. Nadprosečno velik penis ima i manje mogućnosti za dobar oralni seks.

VELIČINA NIJE USLOV ZA DOBROG LJUBAVNIKA


Mnogo muškaraca pri merenju svog penisa odahne, jer misle da je to dovoljan uslov za status dobrog ljubavnika.To nije tačno. Za status dobrog ljubavnika potrebno je puno više od ogromnog penisa. Obzirom da je seks mešavina psihičkih, fizičkih i emotivnih faktora, samo fizički dodir nije dovoljan. Ako njegov seksualni stil podseća na robota i ako se ceo odnos svodi samo na suvoparnu penetraciju to nikako nije dobar seks. Svaka žena želi kvalitetnog ljubavnika bez obzira na njegov kvantitet.

SEKS SA MALIM PENISOM


Ako ste još zabrinuti zbog veličine i mislite da je premala, evo još jednog saveta za bolji seks. Za vreme odnosa penetraciju nemojte izvoditi samo po obrascu ulaz - izlaz, već penisom u vagini izvodite i kružne pokrete. Dakle dodirujte sa njim sve zidove vagine i istovremeno ćete stidnom kosti nadražiti i klitoris , što će bez sumnje dovesti ženu do nezaboravnog orgazma.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online