Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 12.08.2011.
08:00
S media A

Deset najneobičnijih vagina na svetu

Vagine su kao pahulje - ne postoje dve koje su slične. Naravno, neke vagine su morale da se izdvoje iz mase. Pročitajte zašto.

Neobične "stvari" žene poseduju među svojim nogama
 

CICA SA DVA KOMADA
Nekih 0,6 odsto žena na celom svetu imaju dve vagine. Loren Vilijams je jedna od njih. Ona ima dijagnozu "bicornuate uterus", što znači da ima dve vagine, dva cerviksa i dve materice.

IZDUŽENE USMINE ŽENA U RUANDI
Žene već nekoliko godina odlaze na plastičnu operaciju da im se suze stidne usmine. U Ruandi žene usmine istežu. U njihovoj kulturi, izdužene usmine se smatraju imetkom, a veruje se da što žena ima veće, to je sa njom bolji seks za oba partnera. Svetska zdravstvena organizacija smatra ovu praksu sakaćenjem ženskih genitalija. Drugi to vide kao deo dugogodišnje tradicije.

NJENA VAGINA DIŽE IZ BENČA VIŠE NEGO VAŠA
Tatiata Kozhevnikova ima najjaču cicu na svetu. Ona može da podigne 14 kilograma sa vaginom. Ima i posebne tegove za vaginu. Na kraju je završila i u Ginisovoj knjizi rekorda.

MOŽE LI JEDNA NA UVCE?
Ejmi Votson može da svira vaginom na "kazuu" (muzičkom instrumentu popularanom u bluz i džez muzici). Fora izgleda veoma zanimljivo...

DEVOJKA BEZ VAGINE
"Suzan" je rođena bez vagine. Ispostavilo se da je ona jedna od 4.000 žena koje su rođene sa ovim defektom. Kako to funkcioniše? Spolja, genitalije izgledaju savršeno normalno, sa klitorisom, usminama i uretrom - sve je na mestu. Ali gde bi vagina trebalo da bude postoji samo mala rupica ili udubljenje. Neke žene se opredele za hirurško rešenje, ali je Suzan uspela da napravi svoju uz pomoć tehnike širenja i pritiska. Ostali smo bez teksta.

IZDRŽLJIVA, NEMA ŠTA!
Pre nekih 12 godina je Hjuston, zvezda filmova za odrasle, imala seksualni odnos sa navodno 620 ljudi u jednom danu, od čega je nastao film "Najveći svetski G**GB**G 3". U stvarnosti, na setu je bilo samo 125 frajera. Svejedno impozantna brojka.

ZUBATA NEMAN
Nažalost, vagina dentata je samo mit. Ideja da bi žena mogla da ima otvor sa zubima gde muškarci ne očekuju je fantazija nastala najverovatnije zahvaljujući strahu muškaraca od kastracije. To ne znači da Holivud ne može da iskoristi ideju i pretoči je u film. U hororu "Zubi", tinejdžerka Zora O Kif teroriše muškarce svojim genitalijama koje grizu. Ko bi verovao da vagina može da bude tako strašna?

GIGANT MEĐU VAGINAMA
Najveću vaginu je najverovatnije posedovala Ana Svon iz Škotske (1846-1888). BIla je visoka 237 centimetra, udala se za kapetana Martina Bejtsa otprilike iste visine (najviši bračni par na svetu) i 1879. godine rodila najveću bebu ikada (11,7 kilograma, 86 centimetra). Beba je imala glavu od 48 centimetra u prečniku. Računica je jasna.

ODLIČNO MESTO ZA ČUVANJE ŠTIVA ZA ČITANJE
Godine 1975. umetnica Karoli Šniman izvela je performans: tela prekrivenog blatom, iz vagine je izvukla svitak papira. Zatim ga je pročitala. Svitak je izložen kao umetničko delo.

PRAŠUMA, ALI PRAVA!
Maoni Vi iz Kejptauna u Južnoj Africi pokazala je stidne dlake duge 71 centimetar. Da li ih je plela u pletenicu? Nismo uspeli da saznamo.

POVEZANE VESTI

Petak 12.08.2011. 22:22
Ta vagina ocigledno je mozak i intiligencija civilizacije 21 veka.Gluposti i tako dalje.......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online