Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.06.2011.
08:00
S media A

Zašto se muškarci plaše ozbiljne veze?

Uživaju u izlascima, lovu novih partnerku i odlični su u krevetu. Ali imaju manu - ne žele da se vežu. Šta je to što kod muškarca izaziva toliku odbojnost prema ozbiljnoj vezi? I kako znati da gubimo vreme?

Za muškarce se važi predrasuda da ne vole "vezivanje"
 

Muškarci koji odrastaju sa ocem koji je emotivno suzdržan, ali je angažovan van kuće svojom karijerom i hobijima, on postavlja standard za nove generacije muškaraca koji ne žele da se vežu. Drugo objašnjenje za strah od ozbiljne veze možete naći u njihovoj prošlosti.

Verovatno ćete saznati da ga je neka devojka jako povredila u ranoj mladosti. Neki jednostavno ne vole žensko društvo dovoljno da izdrže pritisak ozbiljnije obaveze. Ipak, svi oni uživaju u izlascima sa potencijalnim partnerkama, jurenju suknjice i obožavaju seks.

Znaci da beži od ozbiljne veze:


* Vaša ljubavna priča se razvija pod njegovim uslovima.

* Ako je imao težak dan i želi da ga neko oraspoloži, sa zadovoljstvom vam se prepusti da ga tetošite. Uslugu neće uzvratiti.

* On otkriva mnogo o sebi. "Otkriće" vam da je bio na utakmici ili poslovnoj večeri, ali je uglavnom nejasan ili čak tajnovit o delovima života koje ne delite.

* Odnos stagnira. Iako se viđate mesecima, nikako da preduzme sledeći korak.

* Niste upoznali njegove roditelje ili ih izuzetno retko viđate. A on, očigledno, nije zainteresovan za "gubljenje vremena" sa vašim roditeljima.

* Izlazi sa drugim devojkama. Zapravo, voli društvo žena i neke od njih ubraja u svoje najbolje prijatelje.

* Drugovi su važniji od devojke. Ništa ne može da stane između njega i njegove večeri pokera, sportskog rasporeda ili izlazaka sa ortacima.

* Kaže da voli da provodi vreme sa vama, ali ne provodite mnogo vremena zajedno.

* Nesiguran je. Koliko god da pokušavate da ojačate njegovo samopouzdanje u vašu zajedničku budućnost, on je i dalje beznadežno uplašen od vezivanja.

* Ako započnete ozbiljan razgovor o budućnosti, ili će ga naprasno završiti sa "ne želim sada o tome" ili će promeniti temu uz pomoć neke trivijalnosti.

* Neverovatan je u krevetu. Ali je mnogo manje pažljiv izvan spavaće sobe. Razlog tome je što u krevetu ima samo vas u centru pažnje, međutim, osobe koje se plaše vezivanja vole brz život pun novih iskustava, pa kada doživite vrhunac, već će početi da razmišlja o tome kako da klisne u nove pobede.

Budite pažljivi ako sumnjate da ste u kandžama muškarca koji ne želi da se veže. Ako imate brak na umu, bolje potražite drugog kandidata.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online