Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 04.06.2011.
08:00
S media A

Šta ne bi trebalo da delite sa drugaricom?

Verovatno ste zajedno prošle sve - od kršenja zakona do onesvešćivanja od alkohola. Verovatno vas je vadila iz neprilika sa roditeljima ili dečkom, a vi je pokrivali kod njenih kada je sa novim bajom zbrisala na more. Ona je vaša najbolja drugarica ali, iako vas možda poznaje bolje od vas samih, postoje stvari koje ni sa njom ne bi trebalo da delite.

Neke stvari uvek treba zadržati samo za sebe
 

Ove stvari bi trebalo da zadržite za sebe, bez obzira na bliskost sa najboljom drugaricom:

Informaciju koliko je vaš dečko dobar u krevetu


Ako blebećete previše, uvalićete se u probleme. To ne znači da ne bi trebalo da joj kažete kako ste zadovoljni seksualnim životom, ali ne morate da sve opišete do tančina. Nikad se ne zna da li će doći u iskušenje da isproba robu posle odlične recenzije.

Lozinku i karticu za bankomat


Kada nekome dobrovoljno date lozinku vašeg računa za bankomat, dajete mu dozvolu da "pozajme" vaš teško zarađeni novac. Nema previše ljudi od poverenja da imaju pristup vašim ličnim finansijama. Nikada ne znate kada situacija može da se okrene i ko može da dobije lepljive prste.

Donje rublje


Sandale su jedna stvar (iako atletsko stopalo nije šala), ali donje rublje je nešto sasvim drugo. Veš služi da biste zaštitili telo od spoljašnjih uticaja, ali i vašu odeću od telesnih izlučevina kao što je vaginalni iscedak. Osim toga, deljenjem rublja rizikujete da zapatite neku polno prenosivu bolest - nije pozajmila čipkane gaćice da bi se sebi divila u ogledalu celo veče, već da zavede dasu u kafiću sa namerom da... Pored gaćica, nikada ne bi trebalo da delite ni dezodorans (rol-on), četkicu za zube i brijač.

Vaš omiljeni parfem


Miris jeste vaš "zaštitni znak". Kada ga delite, vi šaljete oprečne signale, posebno mladićima. Kada pronađete parfem koji vam savršeno odgovara, zaista je važno da vas prijateljica ne kopira. Nije baš da nema izbor.

Osetljive stvari koje je samo vama rekao


Sigurni smo da ljubavno pismo u kom vam se poverava kako je vežbao rečenicu kojom će vas oboriti s nogu nije bilo namenjeno za tuđe oči. Postoje stvari u svakom odnosu koji bi trebalo da ostanu intima, jer kada se otkrivaju prijateljima mogu da budu prikazane u sasvim drugačijem svetlu, najčešće nepovoljnom. Jedna čašica više ili nezgodna tema - nekom će se omaći jezik i on će shvatiti da ste Radio Mileva.

Šminku - posebno maskaru


Četke, senke i puder su samo deo kozmetke koja je rasadnik bakterija. Maskara je najgori krivac za razmnožavanje nezvanih gostiju u vašoj torbi za šminku i to čim je otvorite. Prijateljice ne bi trebalo da jedna drugoj poklanjaju konjuktivitis.

Bivšeg dečka


Sve se to čini normalno i prirodno, dok ne saznate da je upoznala njegovu stariju sestru (za koju vi niste ni znali da postoji). Koliko god da mislite da ste ga preboleli, mirenje sa prošlošću je teško izvodljivo kada vam najbolja prijateljica maše njegovom slikom ispred nosa. Ovo je savršen recept za kraj prijateljstva. Ni jedan prijatelj koji vredi neće kupiti ostatke koje ste odbacili.

Lizing za kola, stanarinu ili bilo koju veliku zajedničku kupovinu


zato što može da se desi da izgubi posao ili odluči da neće više da plaća rate ili... Šta god da je uzrok, vi ste u nebranom grožđu. Čak i ako uspete da se izvučete, bićete razočarani. Ili ljuti. Ili oboje. Trudićete se da to sakrijete, da kažete da je sve normalno ali... Zato se prijatelji i finansije se ne mešaju. Nije dobro ni da zapošljavate prijatelje, posebno u sopstvenoj firmi. Kad - tad će nastati problem, a pored novca, reputacije i nerava izgubićete i osobu sa kojom sve delite.

Svaku svađu sa jačom polovinom


U svakoj vezi se dešavaju situacije kada pobesnite zbog njegove neuviđavnosti. Sasvim je u redu da se ponekad požalite. Ali ako stalno kukate kako vas zapostavlja, nemojte se čuditi kada vam prijateljica kaže da ga ili otkačite ili umuknete.

Vaš "trenutak"


Nedavno ste promovisani u izvršnog asistenta. Konačno ste dobili dete. Pitao vas je da se udate za njega. Svaka devojka ima trenutke koji određuju ko je ona ili menja njen život. Ako vaša prijateljica u tim trenutcima počne da se očajnički potura u prvi plan, mućnite glavom. Prijatelji dozvoljavaju prijateljima da sijaju.

Možda ova pravila deluju strogo, ali toliko je prijateljstava okončano zbog gluposti koje su se isprva činile neverovatne. Ukoliko želite da očuvate svoje, učinite sve da ne dođe do nezgodnih situacija zbog kojih ćete obe sutra žaliti.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.06.2011. 12:51
uloske.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online