Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 01.05.2011.
08:00
Vestionline A

Izazov kao afrodizijak

U razgovoru sa prijateljicama zaključićete da sve žele da njihov izabranik bude nežan i darežljiv, ali kad se pojavi takav, uvek im je draži dečko s kojim nisu otvorene karte.

Žene više vole muškarce sa kojim nemaju sve otvorene karte
 

Svaki momak ima i svoje dobre i loše strane, a najvažnije je da devojke ne budu opterećene željom da ga uklope u određeni model. Ne treba da bude pretereno fin, ali poželjno je da ima lepe manire. Otirač ne voli niko, ali svi vole da se iživljavaju kad im se ukaže prilika. Može biti ružan, ali je ipak šarmantan i najlepše žene obara sa nogu. A svaka žena voli zaštitu jer je krhka i nežna. Dajemo vam spisak osobine koje se devojkama čine uzbudljive, a koje u kvalitetnom odnosu ne treba da budu od presudnog značaja, mada se sa današnjim devojkama nikad ne zna.

Čvrsta ruka


Muškarac u svakom smislu treba da štiti ženu. Oni robustniji momci ostavljaju utisak da su to u stanju da urade, dok povučeni mladići izazivaju nesigurnost kod žena. Samim tim se devojke plaše da neće biti zaštićene u određenim situacijama u kojima se iziskuje čvrsta muška ruka.

Čuli ste izreku "suviše fin da bi bio istitnit". Dobri momci su previše fini, obično je konstatacija svake devojke koja je ostavila svog dečka. Niko ne može da bude toliko dobar, osim ako nije svetac. Zapravo, momci koji spadaju u ovu kategoriju su toliko opterećeni da budu fini, uvek pravedni i pošteni prema svima da zaboravljaju da treba da žive stvaran život. Oni nikada ne bi uradili ništa neprikladno, a to nije stvarnost. Iz tog razloga veoma brzo dosade ženskom društvu.

Dobri momci nemaju granicu, žele da čine dobro po svaku cenu, pa i na svoju štetu. Nemaju ni svoje jasne želje prema ženi, pa su nezanimljivi. Niko ne voli da ima podanički odnos prema partneru, jednakost je na ceni.


Moj dečko je predivan, on je fantastično stvorenje koje sam čekala toliko godina. Koliko puta ste čuli ovakve tvrdnje svojih prijateljica, ali - ne prođe ni nedelju dana, a oni više nisu zajedno! Ovakvi momci vode dosadan, šablonski život. Samim tim nisu izazov za savremene devojke i one ih u širokom luku zaobilaze. S ovakvim momkom nećete doživeti zabavu koja se očekuje u vezi.


Svaka žena voli muškarca kao potencijal. Ona se zaljubi, ali s namerom i da nešto kod njega popravi - da ga odvikne od pušenja, alkohola, odlaska u grad, da ga podstakne da uči, usavršava se, da se lepše oblači. Kod dobrih momaka nema šta da se popravi.


Verovali ili ne, ali žene ne žele sa finim momcima da uplove u ljubavni odnos baš iz razloga zato što je sa njim uvek izvestan brak i sigurna luka. Zbog toga ponekad izbegavaju u životu ovakvog momka jer smatraju da ima još vremena do udaje.
Fini momci nekada ne umeju da se snađu sa rečima, pa ne znaju šta da kažu. Ovi drugi su rečiti, ponekad i vulgarni, ali uvek znaju. Oni jednostavno znaju da se izraze i da kažu ono što devojka želi da čuje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online