Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 24.02.2011.
08:00
Sarajevo-x A

Muškarci, saznajte šta žene vole kod vas!

Postoje određene kvaliteti koje žene vole i cene kod muškaraca. To nije samo visina, crna kosa i privlačan izgled. Postoje i drugi kvaliteti kod muškaraca kojim žene jednostavno ne mogu da odole. Radi se o mešavini fizičkih i emocionalnih osobina. Donosimo vam nekoliko stvari na koje treba da obratite pažnju.

Uverite ženu da sve držite pod kontrolom i bićete nagrađeni 
 

Žene vole muškarce koji uvek izgledaju doterano. One veruju da ćete se, ukoliko ste sposobni da dobro brinete o sebi, adekvatno ćete brinuti i o njima. Loš stil oblačenja, neuredna kosa, nokti i odeća su negativni faktori kada želite da impresionirate suprotan pol.

Žene bi radije da trošite novac racionalno, nego na preterano skupu odeću. Ako kupujete na nekim manje poznatim mestima sa jeftinijom odećom, pobrinite se da vaš način odevanja bude elegantan i naviknite se na to. Žene od vas neće očekivati previše, ali ipak možete da pokušae da kopirate nekog od slavnih ličnosti. Dobro bi bilo kada biste pratili poslednje trendove. Baš kao što muškarci ne vole žene koje se oblače kao opatice, tako i žene ne vole muškarce koji se oblače uvek u poslovnoj varijanti.

Jedna od najvažnijih osobina za žene je smisao za humor. Žene imaju i previše problema s kojima moraju da se bore, a vi ćete im pomoći ukoliko se znate da se našalite. Pri tome nemojte ismejavati druge, jer to nije zabavno. Žene vole muškarce koji se znaju da se našale na svoj račun.

Držanje za ruke je jedan od načina da pokažete vašoj voljenoj osobi koliko vam znači

Ženama je potrebno često stavljati do znanja da ih volite i da ste brinete za njih. Držanje za ruke za vreme šetnje, posmatranje zalaska sunca, povremeni zagrljaji i poljupci u obraz, kao i briga da sigurno pređu ulicu, ženama su jasni znaci da ste ponosni što vas ljudi gledaju kako se brinete za njih. Nepokazivanje privrženosti otvoreno je znak da se stidite osobe s kojom ste u vezi.

Žene će se osećati posebnim kada ih značajno pogledate i poklonite im iskren osmeh.

Muškarci trebaju biti smireni, jer su žene mnogo osetljivije i vrlo lako reaguju burno. Nećete pomoći ukoliko učinite isto pri svakom incidentu. Vaš seksipil leži kako u vašem izgledu, tako i u vašem odnosu prema ženama. Žene vole mirne muškarce koji su u stanju da ih smire i uvere da će sve biti baš onako kako treba.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Ovo ih mnogo zbunjuje!
Sreda 29.06.2011. 17:49
zeni treba debeo novcanik i kita. ostalo manje vise.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online