Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.10.2015.
02:30
mondo.rs A

"Mali signali" da je muškarac loš u krevetu

Pročitajte dole navedene primere, pa razmislite da li je vaš partner u nekom od njih.

care2.com
Bolje same nego da se smarate sa takvim tipom

Ako ga "prepoznate" negde, razmislite da li je vredan vašeg vremena.

Bulji više u telefon, nego u vas

Činjenica je da smo svi, manje-više, danas zauzeti gledanjem u mobilne telefone, ali ukoliko je vašem partneru zanimljivije da gleda u Instagram slike svog druga Pere, nego da razgovara sa vama o nečemu što vam se dogodilo, onda verovatno neće biti sposoban da se fokusira i na to da vam priušti orgazme.

Niste sigurni da li misli da ste lepi, iako ste u vezi

Ukoliko se ne zabavljate sa nekim ko vas čini da se osećate kao najlepša žena na svetu, onda će biti prilično teško da se opustite u spavaćoj sobi i lepo se provedete zbog misli poput: 

"Zašto imaš seks sa mnom? Da li je to zbog toga što pokušavaš da budeš fin? Ili si mislio na početku da sam lepa, a sada više ne?" Jasno vam je da nikakav orgazam iz takve situacije neće proizaći.

Nikada vas ne pita za stvari koje se tiču vašeg života

Ako muškarca nije briga kako ste proveli dan ili šta rade vaši prijatelji, onda mu i nije baš preterano stalo do vas. To dalje znači da najverovatnije isto tako neće biti zainteresovan da uloži trud i posveti se vašim erogenim zonama.

Kada ga zamolite da nešto prestane da radi, on misli da je smešnije ako nastavi

U trenutku kada naiđete na muškarca koji ne želi da prestane da radi nešto što ste ga zamolili i još mu je to pritom smešno - bežite. Bežite i ne okrećite se. Skoro je sigurno da vas isto tako neće poslušati ni u krevetu.

Prvi put ste se poljubili, a ruka mu je "zalutala" u vaše pantalone

Muškarci koji ovako brze prave korake su poput onih neprijatnih prvih francuskih poljubaca u školi. Sećate se tog osećaja? Sada zamislite kakav bi bio osećaj bez odeće i sa penisom. Da, ne želite to.

Nosi naočare za sunce kada je u kući, jer misli da je kul

Muškarci koji su previše zabrinuti oko toga kako izgledaju u svako doba dana i noći, neće moći baš da se posvete seksualnom zadovoljavanju, jer će biti previše zauzeti razmišljanjima o tome da li faca izgleda dovoljno pornografski dok imaju seks.

Užasno se ljubi

Prvi put kada nekoga poljubite obično iziskuje malo truda, ali ukoliko vam i nakon prvog utiska, ostane još narednih deset da se loše ljubi i ne dopušta vama da to promenite, onda zaista nema svrhe ni zalaziti u dalje akcije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online