Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 26.07.2015.
02:30
Men's health A

6 najboljih poza za prvi analni seks

Uvek smo radoznali kada je analni seks u pitanju, ali često ne znamo gde i odakle treba da počnemo. Stoga vam otkrivamo najbolje poze za prvi analni seks.

martystefanova.files.wordpress.com
Nekoliko poza za bolji analni užitak

Jahačica

Ova poza je dobra za prvi analni seks, jer omogućava partnerki da kontroliše dubinu i brzinu penetracije.

Takođe potpomaže dostizanje orgazma, budući da je fizički kontakt među partnerima veoma blizak i intiman.

Dogi stajl

Ova poza se često i dovodi u vezu sa analnim seksom i mnogima je prva asocijacija na ovo iskustvo.

Seks eksperti Patriša Džonson i Mark Majkls preporučuju ovu pozu svim parovima, koji se po prvi put upuštaju u analni seks, kao i onima koji su imali neprijatno prvo iskustvo analnog seksa.

Ona kleči na široko postavljenim kolenima, a ruke neka stavi na kolena ili na krevet kao potporu, a vi polako prodirete u nju otpozadi.

Uvrnuta kašika

Ova poza je super za seksi akciju sa strane, ali je inače sjajan izbor za analni seks kada oboje žele da se opuste i uživaju.

Poza "male kašike" podrazumeva da se partnerka blago okrene ka vama, podižući svoje noge preko vaših butina. Ova poza omogućava uživanje u analnom seksu i istovremenu stimulaciju klitorisa ili vagine, koja će je dovesti do neslućenog zadovoljstva.

Modifikovani dogi stajl

Poza analnog seksa otpozadi, dok vaša partnerka leži na stomaku je udobna i i laka i spada u najbolje poze za prvi analni seks.

Super poza za žene, jer im omogućava stimulaciju klitorisa ili korišćenje vibratora. Dualna stimulacija povećava uzbuđenje i zadovoljstvo, što doprinosi povećanju doze opuštenosti i stvaranje orgazmičnih senzacija.

Misionarska poza sa uvrtanjem

Omiljenu pozu vanila seksa pretvorite u neverovatan prvi analni seks: dok ste u misionarskoj pozi, neka vam partnerka stvari noge na ramena. Sa pravom količinom lubrikanta i relaksacije, čak i početna penetracija može da bude prijatna.

Neki ljudi možda nisu dovoljno fleksibilni za ovu pozu, a za one koji jesu i žele da isprobaju nešto novo, preporučujemo da pokušate sa misionarskom pozoim, u kojoj će partnerka da stavi stopala na vaša ramnea i moći da pruža otpor i kontroliše dubinu i tempo penetracije.

Licem u lice

Ako želite više intimnosti tokom analnog odnosa, isprobajte ovu pozu, koja podrazumeva da vam partnerka sedi u krilu.

Ova poza garantuje dodatnu stimulaciju žene, budući da možete da joj dodirujete grudi, klitoris i guzu.

Kada se nađete u ovoj pozi, kontakt očima i (uz)dah partnerke će povećati uzbuđenje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online