Nedelja 26.07.2015.
02:30
Men's health

6 najboljih poza za prvi analni seks

martystefanova.files.wordpress.com
Nekoliko poza za bolji analni užitak

Jahačica

Ova poza je dobra za prvi analni seks, jer omogućava partnerki da kontroliše dubinu i brzinu penetracije.

Takođe potpomaže dostizanje orgazma, budući da je fizički kontakt među partnerima veoma blizak i intiman.

Dogi stajl

Ova poza se često i dovodi u vezu sa analnim seksom i mnogima je prva asocijacija na ovo iskustvo.

Seks eksperti Patriša Džonson i Mark Majkls preporučuju ovu pozu svim parovima, koji se po prvi put upuštaju u analni seks, kao i onima koji su imali neprijatno prvo iskustvo analnog seksa.

Ona kleči na široko postavljenim kolenima, a ruke neka stavi na kolena ili na krevet kao potporu, a vi polako prodirete u nju otpozadi.

Uvrnuta kašika

Ova poza je super za seksi akciju sa strane, ali je inače sjajan izbor za analni seks kada oboje žele da se opuste i uživaju.

Poza "male kašike" podrazumeva da se partnerka blago okrene ka vama, podižući svoje noge preko vaših butina. Ova poza omogućava uživanje u analnom seksu i istovremenu stimulaciju klitorisa ili vagine, koja će je dovesti do neslućenog zadovoljstva.

Modifikovani dogi stajl

Poza analnog seksa otpozadi, dok vaša partnerka leži na stomaku je udobna i i laka i spada u najbolje poze za prvi analni seks.

Super poza za žene, jer im omogućava stimulaciju klitorisa ili korišćenje vibratora. Dualna stimulacija povećava uzbuđenje i zadovoljstvo, što doprinosi povećanju doze opuštenosti i stvaranje orgazmičnih senzacija.

Misionarska poza sa uvrtanjem

Omiljenu pozu vanila seksa pretvorite u neverovatan prvi analni seks: dok ste u misionarskoj pozi, neka vam partnerka stvari noge na ramena. Sa pravom količinom lubrikanta i relaksacije, čak i početna penetracija može da bude prijatna.

Neki ljudi možda nisu dovoljno fleksibilni za ovu pozu, a za one koji jesu i žele da isprobaju nešto novo, preporučujemo da pokušate sa misionarskom pozoim, u kojoj će partnerka da stavi stopala na vaša ramnea i moći da pruža otpor i kontroliše dubinu i tempo penetracije.

Licem u lice

Ako želite više intimnosti tokom analnog odnosa, isprobajte ovu pozu, koja podrazumeva da vam partnerka sedi u krilu.

Ova poza garantuje dodatnu stimulaciju žene, budući da možete da joj dodirujete grudi, klitoris i guzu.

Kada se nađete u ovoj pozi, kontakt očima i (uz)dah partnerke će povećati uzbuđenje.

2024 © - Vesti online