Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.02.2015.
02:30
Huffington Post A

Jedan par je probao seks scenu iz "50 nijansi sive“ i evo šta se desilo

Tien Kim Lam je sa svojim dečkom pokušala da "odigra" jednu od seks scena iz filma "50 nijansi sive", a ovo su njeni utisci...

Jutjub
Ko nije pročitao knjigu, ne zna šta propušta

Jedino vino koje sam imala bila je boca jeftinog Pino Noara, poklon njegovog šefa za praznike. Bilo je odvratno, ali moj dečko je bio spreman da se žrtvuje i popije jednu čašu u okviru uloge Kristijana Greja.

Da, u pitanju je milijarder Kristijan Grej iz čuvenog (ozloglašenog) romana "50 nijansi sive“.

Doduše, uspela sam da pročitam svega nekoliko stranica pre nego što sam prasnula u smeh. Ne stidim se erotike, ali jezik kojim je pisana knjiga za mene je bio previše detinjast i nezreo.

Ili sam barem tako mislila.

S obzirom da se uskoro očekuje i premijera filma snimljenog po ovoj knjizi, odlučila sam da knjizi dam još jednu priliku. Koliko zaista može da bude loša knjiga koja je uspalila na milione devojaka i žena širom sveta? Čak sam i od dečka tražila da odglumimo jednu od seks scena iz knjige.

Koliko je zaista teško glumiti Kristijana i Anastasiju?

Odlučili smo se za scenu u kojoj se Anastasija upravo vratila sa trčanja u starom duksu kada je Kristijan iznenada odlučio da je poseti nakon mejla koji mu je poslala.

Kako bi smo se spremili za našu dramatizaciju, napravila sam beleške za dečka kako bi sve bilo kao u knjizi:

1. Veži me sivom svilenom kravatom za krevet
2. Navuci duks preko moje glave
3. Ostavi prostora za čašu vina sa ledenim kockama, mada, bolje uzmi viski
4. Ljubi me, razmenjuj poljupce sa ledom u ustima
5. Sipaj vino u moj pupak
6. Ljubi me po celom telu
7. Imaćemo seks otpozadi

Znači, morala sam da budem zavezana za krevet, prekrivenih očiju, sa duksom preko glave i seksualno zadirkivana.

Da, možemo ovo. Možemo da budemo Anastasija i Kristijan.

Odlučili smo se za crvenu kravatu od poliestera koju je nosio samo jednom. Ja sam obukla pantalone za jogu i staru majicu sa rupama. Bili smo spremni za naše uloge, korak po korak.

Korak 1: Dok je vezivao kravatu oko mojih zglobova, shvatili smo da nemamo za šta da vežemo njen drugi kraj. Dušek nam je bio na podu tako da nismo mogli da vežemo kravatu ni za ram kreveta ili nogu. Odlučila sam da podignem ruke iznad glave i samo se pravim da sam vezana.

Korak 2: Uhvatio je ranflu duksa i povukao je prema mom licu. “Ne mogu da dišem!”, uzviknula sam. Pomeramo ga malo kako bi mogla da dođem do vazduha.

Korak3: Čujem ga kako pomera kartice sa uputstvima. Ne mogu da verujem da nije mogao da zapamti par prostih stvari! Čujem i kako odlazi do frižidera po kockice leda. Nastaje buka. Udara o pult kako bi se razlomile jer su previše velike za moja usta i pupak. Čujem ga kako ih lomi velikom kašikom.

Korak 4: “Da li sam ti nedostajao?“ je prva stvar koju čujem po njegovom povratku. Pokušava da imitira glas koji bi mogao da ima Grej. Kažem mu da prekine jer počinjem da se smejem i to mi kvari raspoloženje. Naređujem potpunu tišinu na setu. Ljubi me oslobađajući hladan, zlatan viski u moja usta. Odličan viski.

Korak 5: Opet ga čujem kako pretura po uputstvima. Počinje da mi ozbiljno ubija fantaziju. Potom se na moj pupak spušta kockica leda. Prokleto je ledena!

Korak 6: Do ove tačke smo pratili scenario, ali je dečko odlučio da baci uputstva. Toliko smo dugo u vezi da zna tačno koje dugmiće treba da pritiska. Naša improvizacija bila je izuzetno uspešna.

Čitanje knjige mi nije "zapalilo“ međunožje, ali...

Isprobavanje novih stvari u spavaćoj sobi vratilo je zabavu u naš seksualni život. Nateralo nas je da usporimo, da uživamo u svakom poljupcu, svakom dodiru, maženju i svemu ostalom što smo uglavnom preskakali ili zbrzavali.

Iako neću pročitati drugu knjigu, jednu stvar sam ipak naučila:

Smeh u spavaćoj sobi je podjednako važan kao i stenjanje od zadovoljstva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online