Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 29.12.2018.
02:30
b92.net A

Zauzeti muškarci otvoreno odgovaraju: Evo zašto varamo svoje supruge

Nekima je to posledica nesmotrenog ponašanja, nekima nedostaje strasti s partnerom, a neki jednostavno nisu zadovoljni trenutnim odnosom u kom se nalaze.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oženjeni muškarci otkrili su za hrvatski portal Miss7 koji su razlozi njihovih prevara, rade li to na emotivnom ili fizičkom nivou i kako se osećaju nakon što prevare suprugu. 

Prevare su česta pojava - kako u vezama, tako i u braku, a svi koji varaju partnere za to imaju svoje razloge. Nekima je to posledica nesmotrenog ponašanja, nekima nedostaje strasti s partnerom, a neki jednostavno nisu zadovoljni odnosom u kome se nalaze. 

Oženjeni muškarci koji varaju svoje supruge otkrivaju koji su njihovi razlozi za to: 

Josip (38) 

"Varanje supruge, barem u mom slučaju, nije nešto što se radi planski, već se dogodi spontano. Iskreno, to mi ne znači ništa u nekom emocionalnom, osećajnom smislu, ali u tom trenutku prevlada onaj nagonski. Volim svoju suprugu, uživam u zajedničkom životu, ali smatram da kod većine parova, barem onih koji to žele da priznaju, nakon dugogodišnjeg odnosa dođe do zasićenja u seksualnom životu. I tu onda podležemo nekim sirovim strastima. Koliko god se mi trudili da sve to potisnemo, ponekad je to teško i u datoj situaciji pređemo tu granicu i dođe do prevare." 

Matija (33) 

"Nisam ponosan na tu činjenicu, ali ne mogu da pomognem sebi. U braku i vezi smo ukupno šest godina, strasti je odavno nestalo, ma šta pokušali. To ne znači da ne volim suprugu, volim je više od ikoga i ičega na svetu. Ali nedostaje mi ta strast, koju dobijem kroz seks sa usputnom prolaznicom. Znam da je to za svaku osudu i znam da ne postoji opravdanje, ali savest me ne peče, jer sam to postavio sebi u glavi kao nešto usputno i nebitno jer takvo i jeste. Barem da ne ispadnem licemer, ne bi mi smetalo da moja supruga radi isto, pristao bih na otvoreni brak, ali teško mi je da poverujem da bi i ona." 

Ivan (30) 

"Varam jer imam poremećaj. Razni su razlozi. Nekada samo zato što me žena naljuti pa da ne ulazimo u svađe. Nekada iz dosade. U 99 odsto slučajeva radim to samo iz fizičke potrebe, ali pravim razliku između emocija i fizike. Ne bude mi neprijatno nakon prevare, jer znam zašto sam napravio. Ljubav je jedna stvar, potrebe druga!" 

Marko (29) 

"Moje varanje nekadašnje devojke, a danas supruge nema baš nikakve veze s emocijama. Ne mogu da kažem da je svaki put bilo spontano, često sam išao napolje s namerom i željom da završim s nekom od devojaka/žena, a čak su i devojke prijatelja dolazile u obzir jer je taj nagon jači od mene. Svoju suprugu volim više od ičega, zahvalan sam joj na svemu što mi daje, za ljubav, razumevanje, pažnju, a najviše za prelepu devojčicu koju nam je rodila, ali uprkos svemu tome ne mogu sebi da pomognem. U većini slučajeva sam ulazio u flert jer bih dobio neki znak od devojke/žene i samim time bi mi postala plen za to veče. Nikada nisam mešao emocije s tim, naprotiv, u većini slučajeva bih spavao s njom i nakon toga se izmotavao da ne nastavim nikakav kontakt s tom osobom. Bilo je i slučajeva kada smo se videli još par puta, ali to je po pravilu bilo sa zauzetim ženama koje su takođe bile željne diskretnog provoda ili pak neodoljivo privlačne." 

Davor (33) 

"Pre nego što smo se venčali, zabavljali smo se godinu dana. Bio sam ludo zaljubljen u nju. Sve je bilo sjajno, slagali smo se u svemu, u seksu posebno. Sve je prštalo od strasti... Mislio sam da će deca biti kruna naše ljubavi, ali kad smo dobili dete, sve se promenilo. Okrenula se potpuno detetu, bio sam tu, ali samo da dodam, da kupim... Zapustila se, ugojila, nije joj bilo bitno šta će da obuče, kako izgleda. Nismo više imali trenutke rezervisane samo za nas. Strast je zamrla. Mogao sam da se razvedem, ali nisam želeo zbog deteta... I šta sam mogao nego da sa strane potražim ono što mi je falilo?!"

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online