Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.07.2015.
14:44
Vestionline, samozazene.com A

Evo zašto treba da ostavite oženjenog muškarca

Možda je jedan od vaših principa da "nikada nećete biti sa oženjenim muškarcem". I možda vam se ipak baš to dogodi, jer je život takav da vam uvek "vrati u lice" svako vaše izrečeno nikad čisto da vidite da zaista "nikada samo ne treba da kažete nikad". Prosto se nameste kockice, promene životne okolnosti...i vi pogazite gore pomenuti princip.

ieatgrass.com
Nikada, recimo, niste na prvom mestu, uvek su "svi oni"  preči, pa ako vam je to ok...

Svakako ne preporučujemo da budete u ovakvoj vezi, ali nismo tu da morališemo. Prvenstveno želimo da vas upozorimo šta možete očekivati, a vaše je šta ćete dalje uraditi...

Njegova porodica je na prvom mestu

U kakvom god trenutno odnosu on bio sa ženom, činjenica je da su oni još u braku i da to često podrazumeva obaveze koje brak donosi. Situacija je mnogo komplikovanija ukoliko imaju decu, jer su tu uključene razne predstave, treninzi i zajedničko provođenje vremena koje roditeljstvo donosi.

Takva situacija vam može odgovarati jedino ako niste tip koji želi da bude na prvom mestu i odgovara vam da vaš čovek ne ostaje sa vama tokom čitave noći.

Njegov društveni zivot

Oženjen muškarac, pogotovo ako je stariji, već ima izgrađen krug prijatelja koji uključuje i njegovu ženu i druge bračne prijatelje sa kojim provode vikende i slobodno vreme, i verovatno ne želi da prijatelji koji znaju njegovu porodicu, znaju i za vas.

Njihov brak će najverovatnije opstati

I pored činjenice da u braku postoji neko treći, većina muškaraca se retko kada odlučuje da ostavi ženu. Razloga za to je mnogo, a najčesći su deca i finansije, brakorazvodna parnica i prekid zajedničkog života. Ne treba zanemariti ni činjenicu da i osećanja verovatno nisu potpuno nestala i da oženjen muškarac često traži samo trenutnu zabavu, a ne i dugoročnu vezu.

Vaša veza je skrivena od očiju javnosti

Žene koje ne žele da se vezuju, najčešće upadaju u ovakvu vrstu odnosa. Naime, one najčešće ne žele da ih neko vidi, kao što su njihovi prijatelji i porodica, i ostavljaju sebi otvorene opcije za druge muškarce. Međutim, ako biste želeli da svi znaju za vašu vezu, nalazite se u problemu. Vaš čovek ne želi da se izlaže riziku da bude viđen i da mu to ugrozi brak ili druge odnose kako sa prijateljima, tako i na poslu.

Stariji muškarac je najčešće finansijski ostvaren

Muškarac koji vam je šef i stariji je od vas, moguće je da je do sada ostvario finansijsku stabilnost. Ulaskom u vezu, obasipaće vas raznim poklonima, cvećem ili luksuznim izletima. Takva razna udvaranja, mogu vam i te kako prijati. Međutim, morate da budete svesni toga da su to vrlo prolazne stvari i da zbog trenutnog užitka ne treba gaziti svoj ponos.

Da li je vredno?

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online