Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 16.04.2015.
02:30
B92 A

I one pričaju "prljavo": 14 seksi stvari o kojima tračare žene

Da samo muškari razgovaraju o seksu definitivno je mit. Studije pokazuju da žene takođe među sobom razmenjuju seksi priče, ali sa manje hvalisanja, a više humora.

Reuters
I žene vole da se pohvale da su im partneri dobri u krevetu

1. Da li je bilo seksa ili ne

 

Novi partner je omiljena tema čavrljanja - počevši od njegovog fizičkog izgleda, mana i vrlina. A nakon što seks dođe na red, većina žena će s prijateljicama obavezno prokomentarisati da li je do njega napokon došlo ili nije.

2. Konačno!
Žene su svesne činjenice da je za dobar seks potrebno i "uhodavanje" s novim partnerom, otkrivanje onoga što i jednom i drugom odgovara, kao i opuštanja da bi se priznale skrivene želje. Zbog toga je prvi orgazam s nekim novim, naročito ako je dugo iščekivan, veoma važna vest.

3. Baš mi se radi "to" ponovo
Dok se muškarci ne tako rado hvale koliko je dugo prošlo od poslednjeg seksa, žene će to rado prokomentarisati šaleći se na sopstveni račun.

4. On to tako loše radi
Postoje trenuci u kojima se seksualni partner zaista trudi ili kopira neke pokrete koje je video u porno filmovima, ali ne postiže efekat kome se nadao. To je često tema za razgovor s prijateljicama uz dodatak "bolje bi bilo da preskoči predigru" ili "ko ga je lagao da to žene vole", na šta će se prijateljice nadovezati svojim "bolnim" iskustvima.

5. Moram da vam se pohvalim...
Ni žene nisu imune na povremeno hvalisanje, pa će rado podeliti kompliment od partnera da najbolje radi nešto u krevetu, ili još bolje "da je najbolja s kojom je bio".

6. Ako njegove genitalije odudaraju od proseka
Veće od proseka, manje, obrezano, trikovi koje radi...- sve su to teme koje se pretresaju nakon kog pića više.

7. Da li to rade i drugi?
Ako sumnjaju u to da li je ono što one rade u krevetu s partnerom perverzno ili pak drugačije od onog što rade drugi partneri, ne postoji bolji način da to provere nego da pitaju prijateljice da li rade to isto.

8. Perverzije partnera
Ovo je najčešće tema za ismejavanje novih partnera s kojima se seks najverovatnije neće ponoviti. U tu kategoriju spadaju priče "hteo je da uriniram po njemu" ili "viče mama za vreme seksa", "skviči kao prase".

9. Ako žele da ostanu trudne
Od izražavanja želje za bebom, deljenja saveta o najboljoj pozi, izračunavanju plodnih dana i ovulacije i razgovora o učestalosti seksa, prijateljice su pravi izvor znanja pred kojima takve teme nisu neprijatne.

10. Ako ne žele da ostanu trudne
Nakon nezaštićenog odnosa, novog računanja plodnih dana, iščekivanja menstruacije i tumačenja simptoma, hitne kontracepcije i sličnih pitanja, ovakve teme pre razgovora s partnerom idu na "tapet" s prijateljicama.

richlymiddleclass.com
I žene vole da pričaju o veličini polnog organa


11. Prepričavanje sramotnih situacija
"Uleteli su nam njegovi roditelji", "ulovila nas je policija u autu", "slomili smo njegov penis za vreme seksa" - pa i to s nekim treba podeliti, zar ne?

12. Ako je seks bio baš, baš loš
Seks koji traje 30 sekundi. Seks koji traje tri sata, a od toga se većinu vremena pitaš "koliko još", seks u kom partner misli samo na sebe...- pritužbe prijateljicama su obavezne.

13."S njim bih se samo tako..."
Zgodan komšija, markantan šef, zavodnički raspoložen konobar u lokalnom kafiću - i žene pričaju o tome kome bi drage volje "dale".

14. Ako primete nešto neobično
Od neobičnih bolova, neobičnog ciklusa, peckanja, svraba i straha od bolesti - prijateljice pružaju utehu, savete i sopstvena iskustva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online