Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 24.03.2016.
02:30
Vestionline A

Ako uradite ovih 10 stvari, svaki muškarac će poludeti za vama

Ako ste se zaneli i zaboravili da ljubav uvek treba negovati, onda je krajnje vreme da se probudite i ponovo oživite vezu, jer u suprotnom možete da izgubite svog dragog.

wikipedia.org
Naučite nekoliko novih trikova u krevetu koji će ga oboriti sa nogu

Potpuno ste sigurni u svoju ljubav prema partneru, ali najbolje bi bilo da je i on uveren u vaše emocije, jer je to važna stvar za razvoj vaše veze. Ne budite lenji i redovno mu pokazujte svoju ljubav, jer reči nisu dovoljne.


Kad nekog zaista volite, prirodno je da to želite da mu dokažete i pokažete, a za ovo nije potrebno mnogo truda, već su dovoljni samo mali znakovi pažnje.

Ako pokazujete svoju ljubav često i redovno, ali nije neobično da vam ponekad ponestane ideja za negovanje ljubavi.

Ovo su neke slatke ideje, koje možete da iskoristite već sada.

– Ujutru mu napravite doručak i donesite mu ga u krevet.

– Ako ujutru nemate dovoljno vremena, onda uveče organizujte romantičnu večeru u kućnoj atmosferi, uz njegovo omiljeno jelo i čašu vina.

– U slučaju da već neko vreme niste pronašli dovoljno kvalitetnog vremena jedno za drugo, isplanirajte izlazak bez prijatelja, zabavite se i zaboravite na sve brige.

– Pošaljite mu lepu tekstualnu ili govornu poruku ili mejl, ostavite mu poruku ili pismo u torbi za laptop. Ovo su samo neki, a ima puno načina da ga iznenadite tokom dana s nekoliko lepih reči, koje će ga sigurno oraspoložiti.


– Ako vam vreme i mogućnosti to dozvoljavaju, možete da mu pripremite i veća iznenađenja. Nikada nije loše da se iznenada pojavite i da ga odvedete na ručak ili kratku pauzu. Takođe je interesantno da mu pošaljete nešto simpatično na kancelarijsku adresu.

– Niko ne bi odbio masažu posle napornog dana. Imajte to na umu već sad, a sigurni smo da će se on znati kako da vam se oduži.

– Pokažite interesovanje za stvari koje ga zanimaju i dozvolite sebi da naučite nešto novo. Takođe, ako znate da uskoro u bioskop stiže film koji on željno iščekuje ili da se bliži neka sportska utakmica koju bi on gledao sa tribina, nabavite mu karte.

– Naučite nekoliko novih trikova neophodnih za fantastičan provod u spavaćoj sobi.

– Predložite mu da pozove drugove kod vas i pustite ih da se zabave na tipično muški način. Time ćete po ko zna koji put osvojiti njega, ali i njegove prijatelje, što je uvek super stvar.

– Organizujte vikend izlet, daleko od gradskog haosa. Muškarci vole avanturizam, pa nije loše udovoljiti njihovoj urođenoj potrebi za nečim uzbudljivim.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online