Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
/
Četvrtak 02.01.2014.
12:00
K. N. - Foto: Vesti A

Prijateljstvo skovano i učvršćeno u nevolji

Po ko zna koji put do sada, nezaposlena majka Ljiljana Čolić iz Ljubesela kod Topole, kao i njen 40-godišnji sin Aleksandar, oboleo od ubrzanog starenja mozga uverili su se da imaju iskrene prijatelje za čitav život, koji se uvek dokazuju onda kada je najteže. Reč je o novom plemenitom gestu Udruženja srpske bratske pomoći iz Toronta u Kanadi, koji su na vapaj Čolića zdušno priskočili u pomoć kada im je to bilo najpotrebnije, poslavši im na kućni prag 28.800 dinara.

Ljiljana Čolić sa sinom Aleksandrom
 

"Nikada nećemo moći da se odužimo članovima Udruženja na svemu što čine za nas. Hvala im do neba. Nažalost, Aca i ja smo se našli u bezizlaznoj situaciji, pošto je došlo vreme za njegovu redovnu kontrolu u Beogradu, a mi u džepu nismo imali ni prebijenu paru. Tako smo po drugi put kontaktirali ove humane ljude, a pre svih gospođu Radu i predsednika Udruženja, Branislava Živanovića. On nam je zajedno sa svojim članovima istog dana, bez ikakvog oklevanja uputio ovu vrednu donaciju. I dok ovo pričam, verujte mi da sam potrešena, jer tako nešto čovek ne može da očekuje ni od najrođenijih, a kamoli od ljudi koji su tako daleko, a uvek su spremni da bez pogovora priteknu u pomoć. Da nam nisu pomogli, Aca ne bi mogao na kontrolu, niti bi imali za nove lekove koje su mu lekari prepisali, a nisu nimalo jeftini. Zato našim dobrotvorima želimo svu sreću sveta, dobro zdravlje i napredak u svakom pogledu. Kod nas su i više nego dobrodošli. Drugačije ne umem da im zahvalim, niti mogu da pronađem reči kojima bih iskazala sve što mi je na srcu, kao i na Acinom. Ostaćemo njihovi večiti dužnici", kaže majka Ljiljana Čolić.


Da imaju prave anđele čuvare, govori i činjenica da Čolićima Udruženje srpske bratske pomoći i po četiri puta godišnje pomogne, ne računajući vanredne situacije. Samo zahvaljujući ovako dobrim ljudima, Acina teška bolest, za koju pravog leka i nema, usporena je i pod kontrolom, a život nema cenu.

"Ovom prilikom želela bih da se još jednom u svoje, kao i Acino ime zahvalim svim našim dragim donatorima, koji nas godinama pomažu i ne zaboravljaju naše muke. Isto tako da im poželimo srećne praznike, da ih provedu u miru i blagostanju", rekla je Ljiljana Čolić.

POVEZANE VESTI

HUMANITARNI MOST Bog vam stope pozlatio
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online