Petak 28. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Za i protiv
3385
3534
27.05.2016.
Tornado iznad Jagodine znak je klimatskih promena
youtube.com

BILjANA VRANjEŠ, meteorolog i urednica vremenske prognoze

- Iznad Jagodine se pojavila tromba, to je nešto poput mini-tornada. Kao posledica klimatskih promena ovakve pojave će biti sve češće. Te promene donosiće nam ekstremne vremenske prilike i razorne vetrove.

Tanjug

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA, predsednik skupštine Jagodina i lider JS

- Nisam meteorolog, ali sam siguran da pijavica ili kako kažu tornado, koji se pojavio iznad Jagodine nije nikakav znak klimatskih promena. Ta pojava, koja nam je nanela veliku štetu u Pomoravlju, predstavlja višu silu.

Za i protiv
2002
2130
26.05.2016.
Mediji nije trebalo da objave intervju Legije iz zatvora
Tanjug

ZORAN ŽIVKOVIĆ, lider Nove stranke

Intervju koji je dao nije dao pojedinim medijima nego đubretu koje bruka novinarsku profesiju. To je nedopustivo i predstavlja rehabilitaciju jednog od najvećih zločinaca ove zemlje. Očekujem da nadležni organi konačno počnu da rade svoj posao.

youtube.com

ZORA DOBRIČANIN NIKODINOVIĆ, advokat

To nije ništa novo, i ranije je Legija davao intervjue iz zatvora. Nije ništa novo ni to što je rekao. Javna je tajna da je Miloševićeva koža Hagu prodata za veliki novac. Međutim, do danas se ne zna kako je taj novac podeljen. Drugo je pitanje da li će se to saznati. 

Za i protiv
2007
2544
25.05.2016.
Članstvo Crne Gore u NATO loše je za Srbiju
M. Karović

VLADISLAV JOVANOVIĆ, bivši šef srpske diplomatije

- NATO će ovim članstvom još više ojačati uticaj u regionu i na one države koje nisu deo Alijanse. U tom kontekstu Srbija kao vojno neutralna naći će se na udaru tihih pritisaka i biće uvučena u mrežu saradnje sa NATO-om što će biti slično članstvu.

www.mc.rs

ALEKSANDRA JOKSIMOVIĆ, predsednica Centra za spoljnu politiku

- Dugoročno gledano članstvo u NATO-u stabilizovaće bezbednosnu situaciju u regionu, kao i u samoj Crnoj Gori. Na taj način će se zaustaviti podele u društvu i obezbediti dalji put ka Evropskoj uniji, kao i buduće strane investicije u Crnoj Gori.

Za i protiv
2055
2233
24.05.2016.
Tomislav Karadžić zaslužuje orden za doprinos srpskom fudbalu
youtube.com

RATOMIR DUJKOVIĆ, predsednik Skupštine FK Crvena Zvezda

Mislim da je predlog Save Miloševića sasvim opravdan. Doskorašnji predsednik FSS je u prethodna dva mandata mnogo uradio za srpski fudbal, bez obzira na to što su rezultati izostali. Klubovi su dosta napredovali, a infrastruktura dosta poboljšana. 

youtube.com

GORČIN STOJANOVIĆ, reditelj i odličan poznavalac srpskog fudbala

Ne! Uopšte se ne slažem sa predlogom nekada vrsnog fudbalera Save Miloševića da se dugogodišnjem predsedniku FSS dodeli orden. Tomislav Karadžić zaslužuje zaborav, a ne orden. On je isključivi krivac za propast srpskog fudbala.

Za i protiv
1942
1749
23.05.2016.
Nikolićev kabinet pritiska medije
www.mc.rs

DRAGOMIR ANĐELKOVIĆ, politički analitičar

- Stanislava Pak mi se javila telefonom i direktno vršila pritisak na mene zbog nekih mojih izjava koje se nisu svidele njoj ili Kabinetu predsednika.
Nadam se da je to njen individualan potez, a ne da je dobila takav zadatak.

youtube.com

STANISLAVA PAK, savetnica predsednika Srbije

- Nikada ni na koga nisam vršila pritisak, pa ni na Anđelkovića. Iznenađena sam njegovim nastojanjima da ceo problem prebaci na politički teren i napravi sukob, tvrdeći da se mešam u stavove analitičara i novinara.

Za i protiv
2779
1977
20.05.2016.
Još je nerealno da žena bude predsednik Srbije
Tanjug

BORISLAV STEFANOVIĆ, predsednik Levice Srbije

- Mislim da bi Zorana Mihajlović mogla da bude kandidat ako dobije Vučićevu podršku, ali teško bi to mogao da objasni Tomislavu Nikoliću, ali i svojim biračima. Odlična je to zamisao, ali ne treba gajiti previše iluzija. Glavni kandidat biće Aleksandar Vučić.

www.mc.rs

ALEKSANDRA JOKSIMOVIĆ, predsednica Centra za spoljnu politiku

- Globalno je na dnevni red stavljeno pitanje ravnopravnosti na najvišim funkcijama i intenzivno se govori da će žena doći i na čelo UN. I u Srbiji su kao društvu koje teži da postane razvijena demokratija, usvojeni zakonski okviri koji promovišu takvu ulogu žene u društvu.

Za i protiv
2107
3107
18.05.2016.
Dragan Šutanovac biće novi lider Demokratske stranke
www.mc.rs

VLADIMIR PEJIĆ, direktor agencije Faktor plus

- Šutanovac je stari kadar prepoznatljiv partiji i javnosti. Pokazao je lojalnost prema stranci i pokupio simpatije članstva, a s druge strane ljudi su nezadovoljni Bojanom Pajtićem, pa se Šutanovcu svakako otvaraju vrata da preuzme partiju.

www.mc.rs

ALEKSANDAR POPOV, politički analitičar

- Pogrešno je ako na čelo jedne partije dođe Sima umesto Pere. Ti kadrovi sadašnji su istrošeni i kompromitovani. Ako Demokratska stranka želi da se reorganizuje i ojača treba da dovede nove ljude sa novim i svežim idejama, a ne da bira Šutanovca.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.

Notice: Undefined variable: data_from_session in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/controllers/OpenController.php on line 2594
  • 2024 © - vesti online