Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Za i protiv
3087
2266
15.07.2016.
Da li Srbija treba da uvede sankcije Rusiji?
Tanjug

JELENA MILIĆ, Centar za evroatlantske studije

- Srbija ne treba da sklapa ugovore kojima bi kršila ekonomske sankcije koje je međunarodna zajednica uvela prema Rusiji. Tim ugovorima samo se komplikuje pozicija koju Srbija ima sa Evropskom unijom u okviru poglavlja 31.

Tanjug

NENAD POPOVIĆ predsednik SNP-a

- Srbija bi počinila veliku grešku ako bi se pridružila sankcijama EU protiv Rusije. To bi bilo protivno nacionalnim interesima Srbije i volji njenog naroda. Rusija je glavni zaštitnik naših interesa na Kosovu i naših ekonomskih interesa.

Za i protiv
2085
1406
14.07.2016.
Bobija Marjanovića treba ponovo pozvati u reprezentaciju
printscreen youtube/Partizan BC

PREDRAG DANILOVIĆ, bivši direktor Partizana

- Ako Bobi Marjanović bude mogao da igra, trebalo bi da se priključi reprezentaciji. Bila bi velika stvar da Boban zaigra, s njim, Mačvanom i Bjelicom imali bismo još jaču reprezentaciju.

pixabay.com

ZORAN SLAVNIĆ, košarkaška legenda

- Marjanović na svoju ruku nije hteo da dođe na kvalifikacioni turnir i da sam ja selektor nikad ga ne bih ponovo pozvao, osim ako se ne bi javno izvinio čitavoj naciji i svojim saigračima.

Za i protiv
2164
1685
13.07.2016.
Zorana Mihajlović ponovo "voli" socijaliste?
Facebook/DijanaVukomanović

DIJANA VUKOMANOVIĆ, predsednica IO SPS

- Izjavu Zorane Mihajlović da je SPS najmanje loš partner za SNS shvatili smo kao signal dobre volje da nastavimo političku i partijsku saradnju na relaciji SNS-SPS.

www.mc.rs

BORKO STEFANOVIĆ, lider Levice Srbije

- Ponovo se pokazalo koliko je "čvrsta" reč naprednjaka. Reklo bi se da je čvrsta kao lanjski sneg, ako se zna šta je ranije Mihajlovićeva govorila za socijaliste i Dačića.

Za i protiv
1287
1217
12.07.2016.
Vlast progoni akademika Dušana Teodorovića
Tanjug

BOJAN PAJTIĆ, predsednik Demokratske stranke

- Poslednja žrtva progona režima Aleksandra Vučića i poslednja u nizu osoba kojima je poslata poruka da će svako ko se suprotstavi jednoumlju biti izložen maltretiranjima, progonima i medijskoj hajci jeste akademik Dušan Teodorović, predsednik Odbora SANU za visoko obrazovanje.

Tanjug

MILENKO JOVANOV, potpredsednik Srpske napredne stranke

- Izjava Bojana Pajtića da vlast proganja akademika Dušana Teodorovića predstavlja novi pokušaj da se od medijskih napisa konstruiše afera, i to na potpuno isti način kako je to radio nekoliko puta u prošlosti. Pajtić danas ponovo laže i izmišlja i optužuje vlast za progon.

Za i protiv
2064
3062
11.07.2016.
Vučić više veruje Svetskoj banci nego EPS-u
youtube.com/Marina Dabic

DANIJEL CVJETIĆANIN, profesor Univerziteta Singidunum

- To je sasvim normalno jer je u pitanju analiza Svetske banke koju su napravili kadrovi na čiji izbor Vlada Srbije nije imala nikakav uticaj. Zbog toga je logično da se takve analize objektivnije od onih koje rade predstavnici EPS koje je imenovala Vlada Srbije.

youtube.com/Marina Dabic

DR BRANKO KOVAČEVIĆ. predsednik Nadzornog odbora EPS

- Ne znam ko savetuje premijera Vučića i zašto više veruje Svetskoj banci. EPS posluje pozitivno i u prvom kvartalu ove godine dobitak je oko 13 milijardi dinara. To je prevazišlo plan Vlade, a pritom EPS nije budžetska firma, već samo puni kasu države.

Za i protiv
2031
2340
08.07.2016.
U Srbiji neće biti referenduma o EU
A. Čukić

SANDA RAŠKOVIĆ-IVIĆ, predsednica DSS-a

- Izjavom da Srbija neće ići na referendum o EU, Aleksandar Vučić pokazuje totalni nedostatak demokratskog kapaciteta i preti da bolje od naroda zna šta je dobro za njega. Opasno je kad Vođa misli za narod.

www.mc.rs

DEJAN VUK STANKOVIĆ, politički analitičar

- Očekivana izjava premijera Vučića. Referendum bi eventualno imao smisla ukoliko bi se Srbija nalazila pred članstvom u EU. Pošto to nije slučaj, odbacivanje referenduma o članstvu je politički logično.

Za i protiv
1536
1690
07.07.2016.
Da li u Srbiji treba vratiti smrtnu kaznu?
V. Sekulić

BRANISLAV TAPUŠKOVIĆ, advokat

- U ovom trenutku teško bi bilo vratiti smrtnu kaznu, s obzirom na to da je Srbija pretendent za ulazak u EU. Osim toga, smrtna kazna nema nikakav efekat na planu prevencije, odnosno odvraćanja od zločina.

A. Čukić

SAVA ANĐELKOVIĆ, advokat

- Svojevremeno sam bio za ukidanje smrtne kazne, ali sada sam za njeno vraćanje. Uveren sam da je potrebno da takva vrsta kazne postoji u zakonu, ali nisam za njeno izvršenje, već za to da ta kazna postoji kao pretnja.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.

Notice: Undefined variable: data_from_session in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/controllers/OpenController.php on line 2594
  • 2024 © - vesti online