Sreda 31.01.2018.
13:19
Vestionline, mozzartsport.com

"Partizan mi znači sve"

M. Todorović - Vesti
Iz crveno-belog u crno-beli tabor: Saša Zdjelar

- Partizan mi znači sve! Bio sam u Olimpijakosu, a gledao svaku utakmicu crno-belih, svađao se sa saigračima, da ne kažem našim, pratio šta se dešava u prvenstvu, navijamoo da prođemo grupnu fazu Lige Evrope. Svi znaju da sam odrastao na južnoj tribini stadiona u Humskoj, pre dve godine sam sve dao sve od sebe da dođem i nisam uspeo. Ne ulazim u razloge. Bitno je da sam sad srećan - rekao je Zdjar na promociji, prenosi portal mozzartsport.com.

Pre njega potpisali Juri Vakulko i Đorđe Ivanović.

- Svi igrači koji su ovde poseduju kvalitet. To je ekipa skoro identična onoj koja je donela duplu krunu lane i prošla grupnu fazu Lige Evrope ove sezone. Nadam se da ćemo pobeđivati u nizu i imati razlog da slavimo. Već za dve sedmice bićemo u prilici da uradimo istorijsku sttvar. Nisam pratio Plzen, ali daću sve od sebe da eliminišemo Čehe.

Mladi vezista kaže da poznaje nove saigrače.

- Sa Nemanjom Anotnovim sam delio svlačionicu još kao dete, sa Markom Jankovićem bio i među Romantičarima i u Olimpijakosu. Nedostaje još samo Dejan Dražić iz te klase, voleo bih da i on dođe u Partizan - zaključio je Zdjelar.

2024 © - Vesti online