Sreda 03.01.2018.
08:28
Danas

Janković: Vučića ove godine vraćamo u devedesete, gde i pripada

Pokret slobodnih građana
Saša Janković i Dragan Đilas

- U ovoj godini njega ćemo vratiti u devedesete, gde i pripada, a građanima ćemo vratiti njihovu državu, glavni grad, zemlju i dostojanstvo. Sve oteto na prevaru i laž poput one koju tražite da komentarišem - navodi Janković.

Govoreći o predstojećim beogradskim izborima, Vučić je rekao da je već čuo da se neki tajkuni hvale kako kontrolišu sve procese i dodao da očekuje pritiske spolja, ne zato što očekuju da promene vlast već zato što žele da oslabe pozicije države.

- Nije moj običaj da govorim o njima ali ljudi koji su, ne zaboravite, zadužili Beograd za 1,2 milijarde evra i ostavili deficit od 18,6 odsto sada se predstavljaju kao neka nova snaga. Nema sumnje da će biti teško da se suprotstavimo njihovoj medijskoj, spoljnoj i tajkunskoj mašineriji - -rekao je Vučić.

On je dodao da se "najpoznatiji tajkun u Srbiji" hvali da je on spojio Sašu Jankovića, Vuka Jeremića i Dragana Đilasa, kao što je nekada "pravio Vladu između demokrata i socijalista", ali da je poruka partije koju predvodi da će dati sve da pobedi "tajkunsko-lopovsku koaliciju".

2024 © - Vesti online