Sreda 06.09.2017.
16:27
Vestionline, B92

Rodman savetuje Trampa: Ovako moraš sa Kimom

EPA/YONHAP
Ne želi da se izvinjava zbog prijateljstva sa liderom Severne Koreje: Denis Rodman

U gostovanju u jutarnjem programu "Dobro jutro, Britanijo", Rodman je govorio o neobičnom prijateljstvu sa Kimom Džongom Unom i iskustvima koje su zajedno stekli - pevali karaoke i jahali konje zajedno. Sada je, kaže, ubeđen da će tenzije splasnuti čim se Tramp i Džong Un sretnu uživo. 

- Nikada u životu nisam upoznao nekoga ko je toliko moćan. Ako bi Tramp i Kim seli i samo malo popričali to bi otvorilo vrata za nove pregovore - rekao je o svom prijatelju kojem je čest gost u Severnoj Koreji.

Slavni košarkaš navodno je posetio Severnu Koreju čak pet puta. 

- Uglavnom blejim sa njim sve vreme. Smejemo se, pevamo karaoke, radimo mnogo zabavnih stvari zajedno. Jašemo konje, idemo na skijanje. Jedva da pričamo o politici i to je sjajno - izjavio je i dodao da ne želi da se izvinjava zbog svog prijateljstva sa Kimom.

- Ljudi smatraju da je negativan jer na televiziji vide samo njegovo lice, ali ne čuju i glas. Jednostavno ga morate videti uživo dok priča i osetiti njegovu energiju.

Rodman je izrazio podršku i Donaldu Trampu kojeg takođe smatra prijateljem i dodao da je u Severnu Koreju išao kao "ambasador sporta". 

Bivši košarkaš je preuzeo i zasluge za deportaciju dvadesetdvogodišnjeg američkog studenta Otoa Varmbiera. Nažalost, on je po povratku iz Severne Koreje upao u komu i preminuo nakon nekoliko dana.

2024 © - Vesti online