Subota 17.06.2017.
00:42 >> 00:52h
Vestionline, telegraf.rs, blic.rs

Radonjić i mnogi košarkaši najavili odlazak! Šta kaže Čović na to?

Vesti
Želi da podigne lestvicu više: Nebojša Čović, čelnik Crvene zvezde

Sada je lopta u dvorišu čelnuka kluba Nebojše Čovića, koji je rekao da će “kontrolisati svoje izjave.

- Ne znači da neće ostati ako su im istekli ugovori - poručio je Čović, uz imenovanje Branka Lazića, Marka Simonovića, Nejta Voltersa, Diona Tompsona i Dejana Radonjića kao igrače i trenera kojima su istekli ugovori, ali će se raditi na tome da ostanu, prenosi telegraf.rs.

- Mi smo se šest godina peli uz brdo i gurali kamen, a nije lako jer mnogi spotiču na putu ka vrhu Olimpa. Ciljevi su opet tripla kruna i bolji rezultat u Evroligi. Mora brzo da se radi, da se otplate dugovi. Nije bilo lako, prozivali su nas i svašta govorili. Pre penzije želim da podignem lestvicu, optimista sam, želim da napravim iskorak, po rezultatima se prepoznaje dobar klub, a ne na osnovu plaćenih tekstova i propagande u medijima - poručio je Čović, rekavši da i on razmišlja o odlasku.

- Među onima koji razmišljaju da li da nastave posao sam i ja. Moramo da izmirimo dugove, ali to nisu dugovi prema državi. Izazov će biti da se plasiramo na F4 Evrolige u Beogradu. Ljudski je da razmišljamo o tome, ali moramo brzo da radimo. Neki misle da nam je isteklo vreme i da je trebalo o tome da razmišljamo posle ABA lige, ali mislim da možemo da radimo sve do avgusta. Plan i program nisu pali s neba i sve je bilo dobro. Neko je pričao da smo državni projekat, ali iza toga su bili klanovi, jaja*e i šljam. Možda postoji i neka blaža reč - rekao je Čović, dodajući da put nije bio lak jer klub nije postojao 2011, a vidi se gde je sad, prenosi blic.rs.

2024 © - Vesti online