Utorak 13.06.2017.
14:19
Vestionline, Telegraf.rs

Marić: Ona je siroče, a vi je hapsite!

Printscreen/Daily motion
Milomir Marić, tvorac rijaliti šoua

Maca Diskrecija krajem aprila privedena je zbog ucene muškarca sa kojim je dogovarala seks, a iako Milomir Marić u tom trenutku nije želeo da komentariše taj incident, sada je ipak izrazio svoje mišljenje.

S obzirom na to da je uvek branio Macu, koje mu je kako je više puta rekao žao zbog života koji je imala, Marić je i sada ostao dosledan, pa je ponovo stao na Macinu stranu.

- Ovde u Srbiji na pravdi Boga mnoge hapse… Macu Diskreciju, siročad, nesretnike… Hapse ljude iza kojih ne stoji neko veliki. Žao mi je Mace Diskrecije, jer je ona bila veliko osveženje. Žrtva rata, začeta u nekom logoru… O njoj treba da se pišu knjige, a ne da je hapsi! – rekao je u svom maniru Marić za "Telegraf.rs".

Međutim, pored Mace Marić je podržao još jednu svoju miljenicu - voditeljku Jovanu Jeremić. I dok je mnogi kritikuju i opisuju kao napadnu i iritantnu, Marić ima samo reči hvale.

- Ona je talentovana devojka. Nekad je bila u publici "Ćirilice". Sve najgore je naučila od mene - ističe Marić za "Telegraf".

2024 © - Vesti online