Ponedeljak 12.06.2017.
03:30
Vestionline, Blic.rs

Isprobajte nove besplatne igrice od kojih nećete moći da se odvojite

pixabay.com
Strateška igra Wargame 1942 vas vodi u prošlost

U vihoru Drugog svetskog rata, vi ste vladar svoje male baze. Na vama je da se dokažete na bojnim poljima ovog krvavog rata i da proširite svoju sferu uticaja. Biće vam potrebna snažna armija i podrška saveznika koji razmišljaju na isti način kao i vi. Čak i u najjačoj alijansi, možete stvoriti nove i neplanirane neprijatelje. Strateška igra Wargame 1942 vas vodi u prošlost, u jedno od najmračnijih poglavlja u istoriji čovečanstva. U okruženju Drugog svetskog rata, linija između prijatelja i neprijatelja je veoma tanka. Cilj vam je da proširite bazu i ojačate svoju moć. Mnogo je načina na koji to možete postići. Izgradnjom raznih objekata možete proširiti svoj ekonomski uticaj. U verziji ige koja se igra besplatno preko pretraživača, to je neophodno, kao i prikupljanje resursa.

Pokorite zmajeve, demone i zveri u borbi za opstanak i blago u besplatnoj MMO fantaziji Shaiya! Doživite avanture koje vam donose hiljade misija, dok istražujete prostranstvo puno izazova i intriga.

Odmerite snage sa neprijateljima u uzbudljivoj borbi protiv drugih igrača, u kojoj se Alijansa svetla sukobljava sa Unijom gneva. Uništite sve što vam stane na put i zaslužite blagoslov vaše boginje! Priključite se borbi – dođite u svet Šaije!

Desert Operations je klasična strateška igra izgradnje baze, s radnjom koja se odigrava u sadašnjici. Igrači upravljaju svojom vojnom bazom i obližnjim gradićem. Grad se postepeno širi, kako igrač napreduje kroz nivoe i stiče sve više resursa i novca. Cilj učesnika je da formiraju što jače armije kako bi se borili za prevlast na svom serveru i u bodovnom sistemu. Armije čine hrabre pešadijske jedinice, moćni tenkovi, brzi avioni i izdržljivi brodovi – omiljena oružja svakog dovitljivog komandanta u DO. Složena diplomatska strategija i timska igra predstavljaju ključ opstanka. Kombinacija dnevnih misija i šireg sistema zadataka koje treba ispuniti znači da igračima na duže staze ne preti opasnost od slabljenja motivacije.

U S4 League igrači imaju na raspolaganju na desetine različitih oružja, od kojih svako ima sopstveni način izvršenja napada i nudi sasvim različito iskustvo. Može se igrati u režimu Touchdown, u jedinstvenom CTF modu, kao i u Chaser režimu, gde jedan igrač sa najvišim sposobnostima kreće u poteru za ostalima. I na kraju, ali ne i najmanje važno, igra nudi bezbrojne kostime, sastavljene od delova koji se mogu međusobno kombinovati.

Kompletu ponudu naših novih i postojećih igara pogledajte ovde. Tu ćete pronaći na desetine naslova za besplatno igranje, a podeljene su u pregledne kategorije tako da ćete lako pronaći sve što vas interesuje.

2024 © - Vesti online