Sreda 07.06.2017.
04:47
Vestionline, RTS

Đukić zna gde mu je najpotrebnije pojačanje

EPA/MANUEL LORENZO
Đukić se već bacio na posao

- Ja sam zaista srećan što sam došao u Partizan. Poklopile su se kockice da sam ja bio slobodan i da je Partizanu trebao trener. Nisam se dvoumio nijednog momenta kada sam dobio poziv. Presrećan sam što sam ponovo došao kući, što sam došao u Partizan - kazao je Đukić za RTS.

Iskusni stručnjak je najavio da će crno-beli nastaviti da igraju ofanzivno i na pobedu protiv svakog rivala.

- Ovo je Partizan koji je osvojio duplu krunu. Čvrsta ekipa, takmičarska ekipa i  zaista  moja ideja Partizana i ne može da bude drugačija nego jedan Partizan koji igra napadački, ofanzivni fudbal. Mi se borimo za titule i moramo tako da igramo, protiv bilo kog protivnika. Ekipa zna da igra na rezultat. Marko Nikolić je napravio jednu čvrstu ekipu, homogenu i mislim da ovaj Partizan može da igra i bolje, tj. da nastavimo gde je on stao.

Kada su u pitanju pojačanja, tačnije novi igrači, Đukić potencira da je neophodno pronaći zamenu za Nikolu Milenkovića, koji je pojačao Fiorentinu.

- Partizan ima pripremljenu okosnicu tima, ali dovešćemo i pojačanja. Na mesto malog Milenkovića, koji je otišao u Fiorentinu i moramo dovesti pojačanje na njegovom mestu - objasnio je Đukić uz želju da se njegov tim plasira u Ligu šampiona.

2024 © - Vesti online