Ponedeljak 05.06.2017.
15:00
B. Božin - Vesti

Marija prokockala drugu šansu

Vesti
Uzalud pomagao: Armin Kekić

Prvobitno je bilo planirano da se Marija odmah po povratku iz Srbije prijavi kod jedne porodice i što pre počne da radi kao bebisiterka. Pošto nije dostavila neophodne papire u određenom roku, morala je da napusti kneževinu. Ovo je drugi put u roku od nekoliko meseci da Milunovićeva mora da se vrati u Srbiju, piše "20 minuta".

Njen bivši fudbalski trener Armin Kekić, koji je pokrenuo široku medijsku kampanju za ostanak Marije u Švajcarskoj i koji joj je obezbedio mesto za čuvanje dece u Lihtenštajnu, više je nego razočaran ponašanjem Marije i njene majke Svetlane. Za Radio L Kekić je potvrdio da je Marija otputovala iz Lihtenštajna i da se od početka ove nedelje nalazi u inostranstvu.

- Gledao sam da Marija dobije to mesto, a ona je upropastila priliku - rekao je Kekić i dodao da se "oseća kao idiot".

Došlo je do nesporazuma jer je porodica iz Lihtenštajna mislila da mesto bebisiterke traje godinu dana i da imaju isto toliko vremena da popune formulare.

Za Kekića je neshvatljivo kako se stvari u Marijinom slučaju odvijaju. On je takođe razočaran, kako je rekao, da Marijina majka "nijednom nije rekla hvala" za to što se on godinu i po dana angažovao za njenu kćerku i što je za to vreme zapostavio sopstvenu porodicu.

- To je karma. Ko ne pokaže zahvalnost, tom se kad-tad desi nešto loše - izjavio je Kekić.
Prema njegovom saznanju, majka i kćerka su trenutno u potrazi za novim rešenjem, ali nešto konkretnije nije hteo da kaže.

- Sada to prepuštam Mariji koja je sa 18 godina dovoljno stara za to - rekao je Armin i dodao da bi dobro razmislio ako bi ga one ponovo pitale za pomoć.

- Za mene je ta stvar završena - poručio je trener.

Ćutanje

Marija i njena majka Svetlana Švendinger iz Sargansa, kao i porodica iz Lihtenštajna nisu bili raspoloženi da daju izjavu za švajcarskih "20 minuta". Takođe, ni advokat Urs Bertšinger nije želeo da protumači novonastale okolnosti.







 

2024 © - Vesti online