Četvrtak 16.02.2017.
17:14
Vestionline, Informer.rs

SNS u strahu: Vučić se povlači iz politike?

Tanjug
Ne pristaje ni na kakve ucene: Aleksandar Vučić

Kada je video i shvatio koliko je negativnih reakcija izazvalo njegovo objavljivanje odluke o kandidaturi za predsednika, Tomislav Nikolić pokušao je preko posrednika da kontaktira sa Vučićem. Međutim, premijer je odbio da se nagađa i trguje sa njim, poručivši da ne pristaje ni na kakve ucene, tvrdi izvor "Infomera".

Vučić u četvrtak ni sa kim od svojih saradnika nije razgovarao o novonastaloj situaciji i bavio se isključivo državnim obavezama koje ima kao premijer.

U vrhu SNS, međutim, kažu da je gotovo izvesno da on neće učestvovati u radu Glavnog odbora stranke koji je zakazan za sutra i na kojem treba da bude potvrđena odluka o njemu kao kandidatu na predsedničkim izborima.

- Predsednika stranke je doslovno šokirala vest da Nikolić namerava da se kandiduje, on je zapanjen činjenicom da je Nikolić u toku samo jednog dana pogazio sve što su se dogovorili - kaže izvor "Infomera" iz vrha SNS i dodaje:

- Vučić je veoma razočaran i u narednim danima odlučiće šta će dalje da radi i da li će uopšte nastaviti da se bavi politikom! Od takve njegove odluke strahuje čitava stranka.

2024 © - Vesti online